Διαθέσιμος και ο Φλορέσκου!

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Ομοσπονδίας του Αζερμπαϊτζάν αφού όπως ενημέρωσε η ΚΟΠ το πιστοποιητικό του Γκεόργκε Φλορέσκου έχει παραληφθεί και ο ποδοσφαιριστής έχει εγγραφεί στο δυναμικό της Ομόνοιας.
Ο 31χρονος (21/5/1984) Ρουμάνος μέσος βρίσκεται στη διάθεση του Μιλόγεβιτς για το αυριανό ματς, το ερώτημα είναι κατά πόσο είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Θα ήταν ευχής έργον για τον Σέρβο τεχνικό να δώσει φανέλα βασικού στον Φλορέσκου τώρα που προκύπτει πρόβλημα με τους «κόφτες» που ήταν ήδη στην ομάδα.
Πάντως, ο ίδιος στις χθεσινές του πρώτες δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, στην ιστοσελίδα του σωματείου είπε: «Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να φτάσω στα επιθυμητά επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας, αλλά και για να προσαρμοστώ στις συνθήκες της νέας μου ομάδας»


ΣΧΕΤΙΚΑ

Βασικός και σκόρερ ο Σεμέδο…
O24Pod:”100 και πάμε για τα 200″ (Βίντεο)
Φωτορεπορτάζ από την τελευταία προπόνηση πριν το αυριανό...
Δημοσίευμα: Έχει ρίξει γέφυρες στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Κακουλλής…