ΑρχικήDaily NewsΗ πιθανή 11άδα με Ερμή και η διαχείριση του...

Η πιθανή 11άδα με Ερμή και η διαχείριση του ρόστερ

Η συμπερίληψη του Γεράσιμου Φυλακτού στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι με τον Ερμή, λύνει σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς. Η χτεσινή προπόνηση ήταν καθοριστική για τον νεαρό αμυντικό χαφ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι δεδομένο ότι ο Φυλακτού, δεν έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα που του δημιούργησε το κτύπημα στο πόδι. Όμως για να συμπεριληφθεί στην αποστολή σημαίνει ότι είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Bet on Alfa

Από εκεί και πέρα, υπάρχει πάντα και το plan B. Αυτό συμπεριλαμβάνει την εμφάνιση του Μαρίν Όρσουλιτς για πρώτη φορά στην εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Κροάτης αμυντικός βρίσκεται σαφώς σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας από τον Φλορέσκου, που δεν έχει καλά-καλά πατήσει το χορτάρι στο Ηλίας Πούλλος… Πάντως αν τελικά ο Όρσουλιτς πάρει φανέλα βασικού, θα κληθεί να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός δίπλα από τον Ρουνιέ, με τον Ρομαρίκ να επωμίζεται τον ρόλο του αμυντικού χαφ. Είναι ξεκάθαρο πάντως ότι ο Μιλόγιεβιτς εμπιστεύεται πλήρως τα δύο τελευταία αποκτήματα της ομάδας. Θεωρεί ότι τόσο ο Όρσουλιτς όσο και ο Φλορέσκου μπορούν να δώσουν στην ομάδα στοιχεία που της λείπουν την δεδομένη στιγμή και δεν θα αργήσει η ημέρα που και οι δύο θα συμπεριληφθούν στο αρχικό πλάνο (όπως έγινε με τον Καρλίτος). Οι ποδοσφαιριστές αυτοί προορίζονται για να πάρουν φανέλα βασικού!

Όσον αφορά τον Κασμί, οι εντυπώσεις από τον νεαρό μέσο είναι αρκετά θετικές. Όμως είναι δεδομένο ότι αυτή την στιγμή αποτελεί στην τρίτη επιλογή, πίσω από τους Ασίς και Μπεμπέ για την θέση του μέσου (είτε του επιτελικού, είτε του box-to-box). Θα πάρει και αυτός την ευκαιρία του, αλλά θα πρέπει να περιμένει…

Για τις άλλες θέσεις δεν προβλέπονται σημαντικές αλλαγές… Δεδομένη φυσικά η επιστροφή του Παναγή στο τέρμα με τους Καρλίτος, Ρουνιέ και Χαφέζ να διατηρούνται στο αρχικό σχήμα μαζί με τον Ρομαρίκ, όπως προαναφέραμε. Στον άξονα, Ασίς και Μπεμπέ θα αποτελέσουν την ραχοκοκαλιά της ομάδας, με τον Ράμος και τον Σιέρινταν να διατηρούν τις θέσεις τους στα φτερά της επίθεσης.

Για την θέση του κεντρικού επιθετικού, ο Ρουσιάς έχει προβάδισμα έναντι του Σκέμπρι. Τα δύο γκολ που πέτυχε ο Παραλιμνίτης επιθετικός  στον αγώνα κυπέλου με τον Εθνικό, ανέβασαν σίγουρα την ψυχολογία του και αυτό είναι ένα δεδομένο που ο Μιλόγιεβιτς θα θελήσει να εκμεταλλευτεί. Η ‘ρέντα’ του σέντερ φορ, είναι συχνά καθοριστική, όσον αφορά την ευστοχία του… Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα χρειαστεί το γκολ σήμερα… Και η καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ονισήφορος Ρουσιάς, μπορεί να την βοηθήσει…

Σίγουρα αυτό που προέχει σήμερα, είναι το τρίποντο απέναντι στον Ερμή. Αλλά το δεύτερο σημαντικό στοιχείο που προκύπτει, μετά την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού, είναι ότι πλέον, ο κάθε ποδοσφαιριστής θα δίνει εξετάσεις σε κάθε παιχνίδι… Ο Μιλόγιεβιτς, έδειξε ότι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του… Απαιτεί πλήρη συγκέντρωση, αγωνιστική πειθαρχία και εφαρμογή του πλάνου από κάθε ποδοσφαιριστή. Όποιος δεν δίνει το 100%, είτε θα βρεθεί σε μια θέση βαθιά στον πάγκο, είτε πιθανότατα θα ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξαν οι Λομπιανίτζε και Γκουλόν!

Autoremarketing

Bet on Alfa