ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο αήττητο και τα 5 οφέλη

Το αήττητο και τα 5 οφέλη

Οκτώ ματς αήττητη παραμένει η Ομόνοια και θα επιδιώξει το απόγευμα απέναντι στον Ερμή (17:00) να διευρύνει το σερί της, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια βδομάδα πως βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία.
Παράλληλα, τα οφέλη από ενδεχόμενη επιτυχία θα είναι πολύ περισσότερα από τους τρεις βαθμούς. Γιατί;
1. Θα εκμεταλλευτεί τις όποιες απώλειες θα προκύψουν από τα ντέρμπι που θα δίνουν αυτή την αγωνιστική οι ομάδες που προπορεύονται. Όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα, η Ομόνοια θα είναι κερδισμένη, εφόσον πάντα κερδίσει τον Ερμή.
2. Με πιθανή ήττα του Απόλλωνα από την Ανόρθωση, θα κάνει το άλμα στον βαθμολογικό πίνακα που ψάχνει τον τελευταίο καιρό. Θα πιάσει την ομάδα της Λεμεσού στην 4η θέση.
3. Θα ανακτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Πολύ σημαντικό στοιχείο, που θα επιτρέψει στην Ομόνοια να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για υλοποίηση του στόχου της.
4. Η σταθερότητα, η συνέχεια και η συνέπεια, είναι αναγκαία στοιχεία στην πορεία για να φθάσει ακόμη ψηλότερα η ομάδα μας. Με επιτυχία θα επιβεβαιώσει πως έχει όλα τα εχέγγυα και πανάξια κάνει συνεχή βήματα προόδου, αγωνιστικά και βαθμολογικά.
5. Ο κόσμος αποτελεί μεγάλη δύναμη για την Ομόνοια. Ήδη με τις εμφανίσεις της και τα αποτελέσματα του τελευταίου ενάμισι μήνα άρχισε να τον κερδίζει όλο και περισσότερο. Η παρουσία του αναμένεται ακόμη μαζικότερη σήμερα και με επιτυχία στη συνέχεια θα αυξηθεί περισσότερο. Πόσω μάλλον στα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν, ιδιαίτερα στα πλέι οφ, εκεί που η Ομόνοια θα χτυπήσει ρέστα για έξοδο στην Ευρώπη.

Bet on Alfa

Autoremarketing

Bet on Alfa