Ψάχνει το «7 στα 7»

Με την έλευση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με εξαίρεση την απρόσμενη ισοπαλία με το Παραλίμνι στο ΓΣΠ (2-2) και καπάκι την ήττα από την ΑΕΛ στο Τσίρειο (1-2), η Ομόνοια βρήκε ηρεμία, σταθερότητα, είναι αποφασιστική και βελτιώνεται συνεχώς.
Προηγουμένως, αχίλλειος πτέρνα για την ομάδα μας ήταν να επικρατήσει μικρομεσαίων ομάδων. Δυσκολευόταν απέναντι σε κλειστές άμυνες και πολλές φορές το πλήρωσε με σημαντικές απώλειες βαθμών, που της στερούν σήμερα να είναι πιο ψηλά.
Με τον Σέρβο, λοιπόν, στον πάγκο της, μετρά 6 νίκες σε ισάριθμα ματς απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες και σήμερα θα ψάξει το «7 στα 7».
Η αρχή έγινε με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», με την Ομόνοια να επικρατεί με 2-0. Ακολούθησαν οι επιτυχίες επί του Εθνικού Άχνας (2-1) και της Δόξας (1-0). Πρόσθεσε άλλες δυο νίκες επί του Εθνικού στο κύπελλο (2-0 και 3-1) και ενδιάμεσα η μεγαλύτερη επιτυχία της, το 4-0 κόντρα στην Αγία Νάπα.
Σήμερα, φιλοξενώντας τον Ερμή είναι το φαβορί και παρουσιάζεται αποφασισμένη για την έβδομη επιτυχία απέναντι σε μικρομεσαία ομάδα τον τελευταίο ενάμισι μήνα.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa