ΑρχικήDaily NewsΗ άμυνα από ατσάλι την οδήγησε στο καρέ

Η άμυνα από ατσάλι την οδήγησε στο καρέ

Στην προ Μιλόγεβιτς εποχή η ανασταλτική λειτουργία και η άμυνα αποτελούσαν την αχίλλειο πτέρνα της Ομόνοιας. Στην πορεία και με τον Σέρβο στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας η αμυντική γραμμή αποτελεί το μεγαλύτερο ατού στα σημάδια βελτίωσης και της αγωνιστικής ανάκαμψης της ομάδας μας.

Bet on Alfa

Άμυνα από ατσάλι διαθέτει η Ομόνοια αφού στα τελευταία 5 παιχνίδια πρωταθλήματος δεν έχει δεχθεί γκολ. Τελευταία φορά που παραβιάστηκε η εστία του Παναγή ήταν με τον Εθνικό Άχνας στο 48ο λεπτό, την 15η αγωνιστική. Συνολικά η Ομόνοια διατηρεί ανέπαφη την εστία της για 492 λεπτά!

Το γεγονός αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο επίτευγμα της δουλειάς του Μιλόγεβιτς που αναμένει ανάλογη συνεχεία και βεβαίως περισσότερες επιτυχίες που θα οδηγήσουν την ομάδα στη υλοποίηση του στόχους της.

Παράλληλα, η πορεία που διανύει τον τελευταίο ενάμισι μήνα η Ομόνοια είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν στο καρέ της βαθμολογίας. Από το ξεκίνημα μέχρι και σήμερα, το «τριφύλλι» δεν βρέθηκε ποτέ ξανά στην 4η θέση. Άλλη μια επιβεβαίωση της αλλαγής που έχει επιτευχθεί με την έλευση του Σέρβου προπονητή.

Δυναμική, αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, ηρεμία και πίστη μέχρι τέλους για τη νίκη, είναι τα στοιχεία που παρουσιάζουν οι ποδοσφαιριστές το τελευταίο διάστημα. Τι απομένει; Να δοθεί ακόμη μεγαλύτερη συνέχεια. Με συνέπεια και σταθερότητα η Ομόνοια μπορεί να κάνει ακόμη μεγαλύτερα βήματα προόδου και ανόδου στη βαθμολογία.
Τη δεδομένη στιγμή προέχει ο αγώνας με την Πάφος 
FC στο Παφιακό την Κυριακή και ακολούθως η Ομόνοια θα σκεφτεί τα ντέρμπι που ακολουθούν με ΑΕΚ και Αποέλ. Με επιτυχία στο Παφιακό η ομάδα μας θα πάρει με δύναμη και φόρα στα δύσκολα ματς, εκεί που θα χτυπήσει ρέστα για διεκδίκηση ακόμη καλύτερης θέσης αλλά και για να επιβεβαιώσει τις δυνατότητές της.

Autoremarketing

Bet on Alfa