ΑρχικήDaily NewsΌταν ο πάγκος την ξελασπώνει

Όταν ο πάγκος την ξελασπώνει

Το βάθος στον πάγκο είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα, ιδιαίτερα όταν έχει ψηλούς στόχους. Όταν τα βρίσκει σκούρα σ’ ένα ματς και ο προπονητής με μια κίνηση από τον πάγκο καταφέρνει να πάρει το ζητούμενο είναι ένα επιπλέον «όπλο» για υλοποίηση του στόχου.
Η Ομόνοια μπορεί να μην έχει και το μεγαλύτερο ρόστερ, όμως όταν είναι διαθέσιμοι όλοι οι ποδοσφαιριστές (που για την ώρα δεν είναι), έχει επιλογές. Με τις κινήσεις που έγιναν το ρόστερ παρουσιάζεται ισοζυγισμένο, παρόλο που η προσθήκης ενός επιθετικού θα έφτιαχνε καλύτερα την εικόνα του ρόστερ.
Με τον Μιλόγεβιτς στον πάγκο της, η Ομόνοια μετρά επτά βαθμούς κερδισμένους από γκολ που πέτυχαν ποδοσφαιριστές που ήλθαν από τον πάγκο. Προηγουμένως, δεν προέκυψε κάτι τέτοιο. Τι σημαίνει; Οι ποδοσφαιριστές που είναι στον πάγκο παρουσιάζονται πιο έτοιμοι και αποφασιστικοί και μπαίνοντας στο παιχνίδι συμβάλουν σε βαθμολογικό κέρδος.
Ο Σέρινταν χάρισε στην Ομόνοια δυο τρίποντα, με ισάριθμα γκολ και μάλιστα από το σημείο του πέναλτι. Το πρώτο «χρυσό» τρίποντο ήταν με τον Άρη στο Τσίρειο, στο ντεμπούτο του Μιλόγεβιτς. Όπως και τότε έτσι και στο πρόσφατο ματς με τον Ερμή, ο Ιρλανδός πέρασε ως αλλαγή και όταν η ομάδα κέρδισε πέναλτι ανέλαβε την εκτέλεσή του. Το. κρύο αίμα του Σέρινταν χάρισε στην Ομόνοια έξι βαθμούς.
Τον έβδομο βαθμό από τον πάγκο τον έδωσε ο Ρουσιάς. Ήταν στο ματς με το Παραλίμνι στο ΓΣΠ. Η Ομόνοια ήταν πίσω στο σκορ και πέρασε ως αλλαγή και σκόραρε λίγο αργότερα σώζοντας έστω και τον ένα βαθμό για την ομάδα του.
Είναι καλό η Ομόνοια να έχει τη λύση στο γκολ νωρίτερα και να μην χρειάζεται τις αλλαγές για να τις δώσουν βαθμούς. Ο Μιλόγεβιτς μετά που σουλούπωσε την μεσοαμυντική γραμμή δίνει, πλέον, έμφαση και στην επίθεση και αναμένουν άμεσα τα αποτελέσματα.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa