ΑρχικήDaily NewsΒγαίνει το πλάνο για το «διπλό»

Βγαίνει το πλάνο για το «διπλό»

Τελευταία προπόνηση το απόγευμα στις 16:00 για την Ομόνοια, που ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάφος FC, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αφοού ανάλυσε το παιχνίδι της αντιπάλου, ετοιμάζει το πλάνο για τη νίκη. Στη σημερινή προπόνηση θα καταλήξει οριστικά στο αρχικό σχήμα, παρόλο που σε μεγάλο βαθμό θα πρέπει να έλαβε τις αποφάσεις του.
Οι αλλαγές δεδομένες, τώρα πόσες θα φθάσουν στον αριθμό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει σήμερα ή λίγο πριν την έναρξη του αγώνα στο Παφιακό. Δυο θεωρούνται σίγουρες, μια στη μεσαία γραμμή και μια στην επίθεση. Ωστόσο, ενδέχεται να φθάσουν τα τέσσερις, ανάλογα με το τι θέλει να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο ο Σέρβος τεχνικός και πως θέλει να παίξει η ομάδα του.
Η Ομόνοια στο αυριανό ματς αναμένεται να πιέσει ψηλά την αντίπαλο της, θέλοντας να κερδίσει την μπάλα και να εκδηλώσει γρήγορες επιθετικές προσπάθειες. Να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα και να πλαγιοκοπήσει την αντίπαλη άμυνα. Να μεταφέρει ορθόδοξα την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και να είναι αποτελεσματική.
Με δύναμή της την καλή αμυντική λειτουργία θα επιδιώξει να κρατήσει τους αντίπαλους επιθετικούς μακριά από την εστία του Παναγή. Ένα γρήγορο γκολ θα βοηθήσει την Ομόνοια στο έργο της να αποδράσει νικηφόρα από το Παφιακό και να συνεχίσει την εκπληκτική πορεία της που άρχισε από τις 13 Δεκεμβρίου.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa