ΑρχικήDaily NewsΠλάνο νίκης στην Πάφο

Πλάνο νίκης στην Πάφο

Την νίκη που χρειάζεται τόσο πολύ θα επιδιώξει η ομάδα μας απέναντι στην ομώνυμη ομάδα στην Πάφο. Με ένα επιθετικό πλάνο, από πλευράς Μιλόγιεβιτς, με αρκετές επιστροφές, σημαντικές απουσίες αλλά και χωρίς σημαντικές διαφοροποιήσεις στην εντεκάδα.

Bet on Alfa

Παναγή στο τέρμα, Καρλίτος, Ρουνιέ, Ρομαρίκ και Χαφέζ, από δεξιά προς τ’ αριστερά στην άμυνα, φαντάζουν προς το παρόν αναντικατάστατοι… Στον άξονα σίγουρα παίζεται μια θέση, αφού θεωρείται δεδομένο ότι την θέση του Όρσουλιτς θα πάρει ένας εκ των Φυλακτού ή Οικονομίδη, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα. Ο Μιλόγιεβιτς θεωρεί ότι ο Φυλακτού, προσφέρει περισσότερα στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ δεν υστερεί σε τρεξίματα έναντι του Οικονομίδη. Μπεμπέ και Ασίς είναι τα φαβορί για τις θέσεις του μέσου box-to-box και επιτελικού αντίστοιχα.

Όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, η δεδομένη απουσία Σκέμπρι (λόγω καρτών) θα επιφέρει αλλαγές στο σχήμα. Σιέρινταν, Ράμος, Ρουσιάς και Μπατιμπαγκά, θα διεκδικήσουν τις 3 θέσεις. Ράμος και Σιέρινταν φαντάζουν πιο σίγουροι με τον Βέλγο να διεκδικεί θέση βασικού μετά την πολύ καλή του ημίωρη παρουσία στον αγώνα με τον Ερμή. Πολύτιμα αγωνιστικά λεπτά πιθανότατα να πάρει και ο Δημήτρης Χριστοφή μετά από πολύ καιρό.

Στο απουσιολόγιο της ημέρας πέραν από τον Σκέμπρι, περιλαμβάνονται και οι τραυματίες Μαργκάσα και Κιρμ αλλά και ο εκτός πλάνων Καπράλ…

Autoremarketing

Bet on Alfa