ΑρχικήDaily NewsΥποψιασμένη και αποφασισμένη

Υποψιασμένη και αποφασισμένη

Ο στόχος της νίκης είναι αδιαπραγμάτευτος για την Ομόνοια στο σημερινό ματς με την Πάφος FC. Ο Μιλόγεβιτς και οι ποδοσφαιριστές του θα πάνε στην Πάφο αποφασισμένοι να φθάσουν σε άλλη μια επιτυχία, δίνοντας συνέχεια στο αήττητο σερί της.
Η Ομόνοια είναι ανώτερη σε όλους τους τομείς και πάει στην Πάφο για να το επιβεβαιώσει. Η Πάφος 
FC «καίγεται» για τους βαθμούς, όμως από την ομάδα μας θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα.
Το αποτέλεσμα του αγώνα για τον Α’ γύρο δεν πρέπει να παρασύρει και να εφησυχάσει τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Αντιθέτως, επιβάλλεται να είναι υποψιασμένοι, ώστε να αποφύγουν τον κίνδυνο να πατήσουν την μπανανόφλουδα.
Εδώ που έφθασαν τα πράγματα, από βαθμολογική πλευράς, δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών, ειδικά σε τέτοια ματς που η Ομόνοια είναι το απόλυτο φαβορί.
Αυτοί που θα αγωνιστούν θα πρέπει να βγάλουν θέληση και πάθος σε συνδυασμό με την τακτική που θα ακολουθήσουν, ώστε να πετύχουν τον στόχο τους. Πόσω μάλλον τη στιγμή που ακολουθούν δυο ντέρμπι με ΑΕΚ και Αποέλ, τα οποία θα δείξουν που μπορεί να φθάσει η Ομόνοια με το τέλος της σεζόν.
Με νίκη η διαφορά από την τρίτη Ανόρθωση θα μειωθεί στους πέντε βαθμούς και τα αποτελέσματα των προσεχών ντέρμπι, εφόσον η Ομόνοια περάσει αλώβητη από την Πάφο, θα είναι σημαντικά στην προσπάθεια για άλμα στην τρίτη θέση.
Η Ομόνοια πρέπει να είναι εκεί κοντά, να νιώθουν την ανάσα της οι ομάδες που προπορεύονται και στα πλέι οφ όλα είναι πιθανά για το καλύτερο.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa