ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜοίρασε ευθύνες, όμως δεν ανάλαβε τις δικές του

Μοίρασε ευθύνες, όμως δεν ανάλαβε τις δικές του

Όλοι έχουμε διαπιστώσει την πολύ καλή δουλειά την οποία κάνει ο κύριος Μιλόγεβιτς και το τεχνικό του επιτελείο, όμως δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε κάποια λάθη τα οποία έγιναν στο σημερινό παιχνίδι.

Bet on Alfa

Ο κόουτς πολύ σωστά “καταλόγισε” ευθύνες στην δημοσιογραφική διάσκεψη, όμως δεν ανέλαβε τις δικές του οι οποίες στο σημερινό παιχνίδι δυστυχώς στοίχισαν.

Να το πιάσουμε με σημεία.

  1. Οι αλλαγές στην ανάπαυλα με τον Καρλίτος να μεταφέρετε στο αριστερό άκρο, τον Ράμος στο δεξί και τον Χαφέζ αριστερό εξτρέμ χάλασαν την συνοχή της ομάδας
  2. Η ομάδα ενώ έδειχνε ότι είχε σοβαρό πρόβλημα στον χώρο του κέντρου με τον Φυλακτού να βρίσκεται σε κακή μέρα και τον Φλορέσκου να δείχνει σημάδια κόπωσης από ένα σημείο και έπειτα ο κόουτς έμεινε να κάνει αλλαγή στο 80′ λεπτό αλλάζοντας Φυλακτού με Οικονομίδη.
  3. Ενώ το σκορ είναι στο 1-1 και η ομάδα χρειάζεται τέρμα πραγματοποιούμε την 3η αλλαγή στο 83′ λεπτό κι αυτή είναι ο Οικονομίδης του οποίου η θέση είναι αμυντικός μέσος.

Η στήριξη μας στον κόουτς είναι δεδομένη, όμως στο σημερινό παιχνίδι η ευθύνη βαραίνει και τον ίδιο και καλό θα ήταν να γίνετε καλόπιστη κριτική.

Autoremarketing

Bet on Alfa