ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕνιαίο εισιτήριο στα 10 ευρώ με Πάφο!

Ενιαίο εισιτήριο στα 10 ευρώ με Πάφο!

Αρχίζει την Δευτέρα (01/02), στις 15:00, μέσω του Online Ticketing και από τα Εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel», η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με την Πάφο FC, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 3 Φεβρουάριου 2016, στο στάδιο ΓΣΠ και θα ξεκινήσει στις 17:00, στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου.

Bet on Alfa

Από την Τρίτη (02/02), τα εισιτήρια θα διατίθενται από όλα τα σημεία πώλησης, τα οποία αναφέρονται πιο κάτω.

Η αρίθμηση των εισιτηρίων ισχύει κανονικά.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά.

Τα ταμεία και οι είσοδοι την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν στις 16:00.

Εισιτήρια Δυτικής Κερκίδας

Λόγω του περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων θέσεων στην Δυτική κερκίδα, ισχύουν τα ακόλουθα:
• Για το κάτω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας δεν έχουν εκδοθεί μαθητικά και παιδικά εισιτήρια αγώνα. Οι μαθητές/φοιτητές και τα παιδιά κάτω των 12 χρόνων, μπορούν να εισέλθουν στη συγκεκριμένη κερκίδα με μαθητικό και παιδικό εισιτήριο διαρκείας αντίστοιχα.
• Για το άνω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας δεν έχουν εκδοθεί παιδικά εισιτήρια αγώνα. Τα παιδιά κάτω των 12 χρόνων, μπορούν να εισέλθουν στη συγκεκριμένη κερκίδα με παιδικό εισιτήριο διαρκείας.

Για τα παιδικά εισιτήρια αγώνα ισχύουν τα ακόλουθα:

– Διαθέσιμα παιδικά εισιτήρια αγώνα υπάρχουν για την Ανατολική και τη Βόρεια κερκίδα.
– Η αγορά παιδικού εισιτηρίου αγώνα θα επιτρέπεται εάν και εφόσον συνδυάζεται με αγορά τουλάχιστο ενός κανονικού εισιτηρίου αγώνα ή εάν κατά την αγορά του παιδικού εισιτηρίου αγώνα, υποδεικνύεται τουλάχιστο ένα κανονικό εισιτήριο διαρκείας, για την κερκίδα που προορίζεται το παιδικό εισιτήριο αγώνα.
– Έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες διευθετήσεις ώστε στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας να υπάρχει τέτοιος αριθμός παιδικών εισιτηρίων αγώνα, που θα ικανοποιεί τις ανάγκες όλων των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που ηλικιακά συγκαταλέγονται σε αυτήν την κατηγορία.
– Θα συνεχιστούν οι ενέργειες ελέγχου στις εισόδους του ΓΣΠ, ώστε να διασφαλιστεί πως ο κάθε φίλαθλος χρησιμοποιεί για την είσοδό του στις κερκίδες, τον σωστό τύπο εισιτηρίου.

Είσοδοι για παιδικά και μαθητικά εισιτήρια αγώνα ή παιδικά και μαθητικά εισιτήρια διαρκείας:

• Οι κάτοχοι παιδικών ή/και μαθητικών εισιτηρίων αγώνα ή/και διαρκείας, θα εισέρχονται στη Δυτική (κάτω διάζωμα) από τη Θύρα Δ5, στη Δυτική (πάνω διάζωμα) από τη Θύρα Δ6Α, στην Ανατολική από τη Θύρα Α1 και στην Βόρεια από την Θύρα Β4.
• Μαθητές/φοιτητές που θα έχουν στην κατοχή τους μαθητικό εισιτήριο αγώνα ή εισιτήριο διαρκείας και είναι πέραν των 20 χρονών θα πρέπει να έχουν μαζί τους την φοιτητική τους ταυτότητα.

Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων:
• Εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel»: (Δευτέρα από τις 15:00 – 18:30, Τρίτη 09:00-13:00 και 15:00-18:30 και Τετάρτη 09:00 – 13:00)
• ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσός Σύλλογος Πρόοδος: (Τρίτη 17:00–20:00)
• ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας: (Τρίτη 17:00–20:00)
• ΣΥ.ΦΙ. Πάφου: (Τρίτη 17:00-20:00)
• Online Ticketing: (από τις 01/02 η ώρα 15:00 μέχρι και τις 03/02 η ώρα 13:00)

Οι τιμές των εισιτηρίων:
• Ενιαίο εισιτήριο: 10 ευρώ
• Παιδικό: 1 ευρώ (οι προϋποθέσεις αγοράς και η διαθεσιμότητά τους, αναφέρονται πιο πάνω)

Autoremarketing

Bet on Alfa