ΑρχικήDaily News"Μιλόγεβιτς, please μην ξαναβάλεις τον Ράμος μπακ δεξί"

“Μιλόγεβιτς, please μην ξαναβάλεις τον Ράμος μπακ δεξί”

Επειδή συμφωνούμε στον απόλυτο βαθμό, θα επικαλεστούμε μια ανάρτηση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Νικόλα Γεωργίου, χθες βράδυ. Πικραμένος όπως ο κάθε οπαδός της ομάδας μας, ο Νικόλας που παρακολουθεί τους αγώνες της Ομόνοιας, έγραψε χαρακτηριστικά: «Τελικά κάθε Σαββατοκύριακο από εδώ και πέρα θα βλέπουμε όργια.
ΥΓ: Μιλόγεβιτς, 
please μην ξαναβάλεις τον Ράμος μπακ δεξί».
Αρχίζοντας από το «ΥΓ» του Νικόλα Γεωργίου, είναι ξεκάθαρο και φάνηκε όποτε κλήθηκε να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ ο Ράμος, ότι δεν κάνει.
Δεν μπορεί ο άνθρωπος να ανταποκριθεί. Τόσο ο Καϊάφας προηγουμένως, όσο και ο Μιλόγεβιτς τώρα, επιμένουν να τον χρίζουν δεξί μπακ. Τη στιγμή που στην ομάδα υπάρχει, πλέον, κλασικός δεξιός μπακ, ο Καρλίτος. Αν είναι δυνατό!
Άσε που οι εμφανίσεις του Πορτογάλου γενικότερα, σε όποια θέση κι αν αγωνιστεί, προβληματίζουν. Κι όμως, πάντοτε είναι βασικός! Ωστόσο, επειδή δεν είναι επί της παρούσης το όλο θέμα, γιατί αν αρχίσουμε να αναφερόμαστε για κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, θα καταλήξουμε ότι κι άλλοι δεν μπορούν, ας το αφήσουμε με το τέλος της σεζόν. Γιατί, τα λάθη και παραλείψεις έγιναν από την αρχή και τα πληρώνεις την πορεία η ομάδα.

Όσο για τα ‘όργια’ στα οποία κάνει αναφορά ο Νικόλας Γεωργίου, δυστυχώς ναι, θα τα βλέπουμε πιο έντονα στη συνέχεια. Νικόλα, τα έζησες, τα γνωρίζεις και όλο και γίνονται συχνότερα και πιο «χοντρά». Αυτό είναι το κυπριακό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, όμως, ευθύνη έχει και το σωματείο μας για τα στάση που τήρησε σε αρκετές περιπτώσεις το τελευταίο διάστημα.

Bet on Alfa

ΥΓ (δικό μας): Σίγουρα δεν έφταιξε ο Ράμος για την χτεσινή ήττα. Οι ευθύνες βαραίνουν άπαντες. Δεν ψάχνουμε για αποδιοπομπαίους τράγους. Απλά επαναλαμβάνουμε το απλό… Ο Ράμος δεν είναι δεξί μπακ!

Autoremarketing

Bet on Alfa