ΑρχικήDaily NewsΑφού η Ομόνοια έχασε, ο Νικολαΐδης επιβραβεύθηκε!

Αφού η Ομόνοια έχασε, ο Νικολαΐδης επιβραβεύθηκε!

Θα ήταν καταστροφικό να σκεπάσει η Ομόνοια την προβληματική εμφάνισή της με την Πάφο κάτω από το χαλί και κάτι τέτοιο δεν πρέπει να γίνει, ωστόσο η διαιτησία δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Η εμφάνιση είναι το ένα, η διαιτησία είναι το άλλο.
Τα λάθη του Χρίστου Νικολαϊδη στο ματς του Παφιακού ήταν «χοντρά» και όλα εις βάρος της Ομόνοιας και ναι, στέρησε το δικαίωμα στην ομάδα μας να φθάσει στην επιτυχία.
Γιατί, όταν δεν δίνει πέναλτι σε καθαρό χέρι, αφήνει την Πάφο να ισοφαρίσει αμέσως μετά που πήρε προβάδισμα η Ομόνοια, δεν αποβάλλει αντίπαλο για σκληρό φάουλ στον Καρλίτος, τι άλλο έπρεπε να κάνει δηλαδή για να πετύχει το έργο του;
Ήταν και η φάση στο 63′, όταν σταμάτησε τον Ασίς από καθαρή επίτευξη τέρματος, σε μια φάση που ακόμη δεν μας ξεκαθάρισαν τι ισχύει και τι όχι αφού είδαμε σε προηγμένα πρωταθλήματα να μην δίνεται παράβαση.
Αφού η Ομόνοια έχασε, λοιπόν, ο Νικολαϊδης πήρε μπόνους! Επιβραβεύθηκε και ορίσθηκε να διευθύνει το σημερινό ντέρμπι στο κύπελλο ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ανόρθωση. Τρεις μέρες μετά ο Νικολαϊδης θα τσεπώσει άλλα 620 ευρώ, λες και δεν υπήρχε άλλος διαιτητής να ορισθεί.
Η κατάσταση στη διαιτησία όλο και γίνεται πιο σαχλή και προκλητική. Δυστυχώς οι υπεύθυνοι κλείνουν τα μάτια, λαμβάνουν αποφάσεις επιφανειακές ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του κόσμου και ευθύνη γι’ αυτή την κατάντια φέρει και το σωματείο μας.
Δεν μπορεί το μεγαλύτερο σωματείο σ’ αυτό τον τόπο να αντιμετωπίζεται από τη διαιτησία σα να είναι το μικρότερο και να μην υπάρχει αντίδραση. Να πηγαίνουμε στην άτυπη γενική συνέλευση και να μην στήνουμε πόδι να καθαρίσει το σάπιο σύστημα.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa