ΑρχικήDaily NewsΖητούνται αποδείξεις!

Ζητούνται αποδείξεις!

Το στραπάτσο της περασμένης Κυριακής στο Παφιακό, έχει ταρακουνήσει άπαντες στο Ηλίας Πούλλος. Γιατί από την Κυπράνωρος δεν είχαμε καμία αντίδραση!

Bet on Alfa

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Με διαφορετικό αέρα και διαφορετική ψυχολογία θα υποδεχτεί σήμερα στο ΓΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ την ομάδα της Πάφου. Πλέον, είναι οι ποδοσφαιριστές του Μιλόγιεβιτς που έχουν να αποδείξουν πράγματα και όχι αυτοί της Πάφου. Γιατί ο Μάατσι έγινε ξανά ήρωας στην παραλιακή πόλη ενώ ο Ίπσον Μέλο η καλύτερη μεταγραφή της χειμερινής περιόδου. Την ίδια στιγμή που οι δικοί μας ποδοσφαιριστές, νέοι και παλιοί βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα. Αν έχουν λοιπόν κάτι να αποδείξουν σήμερα κάποιοι, αυτοί είναι οι δικοί μας ποδοσφαιριστές. Και δεν είναι κάτι απλό… Πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζουν να φορούν την φανέλα της ομάδας!

Σίγουρα ο Μιλόγεβιτς, δεν είναι ευχαριστημένος από πολλά πράγματα σε σχέση με το παιχνίδι της Κυριακής. Το ρόστερ του όμως την δεδομένη στιγμή, μαζί με τους τραυματισμούς, δεν του επιτρέπουν να κάνει και πολλές αλλαγές. O βασικός πονοκέφαλος, θα έχει να κάνει με την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Ποιος θα πάρει την θέση του Καρλίτος; Ο νεαρός  Παναγιώτου είναι το φαβορί (είναι και ο Μάριος Δημητρίου εκτός αποστολής), εκτός αν προτιμηθεί κάποιος από τους στόπερ (πχ ο Όρσουλιτς). Το πλάνο με Ράμος δεξί μπακ πρέπει (λογικά) να έχει μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!

Για την άμυνα οι Ρουνιέ, Ρομαρίκ και Χαφέζ μάλλον μένουν αμετακίνητοι, παρά τα σφοδρά παράπονα που έχει και από τους τρεις ο προπονητής! Ο Γιωργαλλίδης μάλλον θα αντικαταστήσει τον Παναγή στο τέρμα.

Στον άξονα, Οικονομίδης και Μπεμπέ (ιδιαίτερα ο δεύτερος) ‘ζητούν’ φανέλα βασικού… Το πείραμα ΦΦ (Φυλακτού, Φλορέσου) απέτυχε και αυτό στην πράξη.

Επιθετικά, η επιστροφή Σκέμπρι, λύνει κάπως τα χέρια του προπονητή, αφού η απουσία του ήταν εμφανής στο Παφιακό. Κανένας άλλος επιθετικός της ομάδας δεν μπορεί να δημιουργήσει χώρους ώστε να γίνει απειλητικός καλύτερα από τον Μαλτέζο. Σιέρινταν και Ράμος διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις.

Και κάτι τελευταίο… Ενώ όλα τα ΜΜΕ και  όλοι οι φίλαθλου συζητούν την διαιτησία στο Παφιακό, η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ τηρεί απόλυτη σιγή… Πάλι αφέθηκε ο Αντρέας Δημητρίου μόνος να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά, ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα μας, μείναμε στην πρώτη ασίστ του Καρλίτος στο πρωτάθλημα! Είμαστε happy τελικά από την διαιτησία του Χρίστου Νικολαίδη; Έχουμε σχόλιο για την φάση του 63′; Το ψάξαμε; ‘Η μας κάλυψαν οι καθηγητές διαιτησίας; Οι άλλες καυτές φάσεις του αγώνα αξίζουν σχολιασμού; Λέχθηκε κάτι χτες στην συνάντηση  του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ από τον εκπρόσωπο μας;

Ο κόσμος μας πάντως βράζει (και με το δίκαιο του) για την διαιτησία Νικολαϊδη… Και δεν αναμένει από τον Μιλόγιεβιτς να πάρει θέση σε θέματα διαιτησίας! Σωστά ο ίδιος έμεινε στο αγωνιστικό, γιατί τα υπόλοιπα δεν αποτελούν δική του αρμοδιότητα…  

Τουλάχιστον, ας ελπίσουμε ότι σήμερα η ομάδα θα δείξει άλλο πρόσωπο. Και όπως έκαναν μάγκες τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές και προπονητές, έτσι θα αποκαταστήσουν και τις ισορροπίες σήμερα. Γιατί ορισμένα πράγματα είναι εύκολα να τα λες και δύσκολο να τα υλοποιείς. Ας ‘φτύσουν αίμα’ λοιπόν σήμερα στο γήπεδο. Ας ‘καθαρίσουν’ την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Ας αποδείξουν ότι αξίζουν να φορούν την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως τους είπε και ο προπονητής τους.

Autoremarketing

Bet on Alfa