ΑρχικήDaily NewsΜε οδηγό τον Εθνικό

Με οδηγό τον Εθνικό

Στη μάχη της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ρίχνεται το απόγευμα η Ομόνοια. Θα φιλοξενήσει στο ΓΣΠ την Πάφος FC, από την οποία πριν τρεις ημέρες δέχθηκε δυνατό «χαστούκι» στο πρωτάθλημα, θέλοντας να θέσει τις βάσεις για πρόκριση στο καρέ του θεσμού.

Bet on Alfa

Είναι ο πρώτος αγώνας και η Ομόνοια παίζοντας στην έδρα της θα επιδιώξει ακόμη και σκορ πρόκρισης, ώστε στον επαναληπτικό να πάει στην Πάφο χωρίς μεγάλη πίεση.
Το αποτέλεσμα του πρόσφατου ματς, υποχρεώνει την Ομόνοια να είναι διπλά προσεκτική, αλλά και αποφασιστική. Το σημερινό ματς προσφέρεται και ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να απαντήσει στην αντίπαλό της. Ακόμη και για να «φωνάξει» πως το ατυχές αποτέλεσμα ήταν μια κακιά παρένθεση.

Το «τριφύλλι» θα έχει ως φάρο στο σημερινό παιχνίδι τις αναμετρήσεις με τον Εθνικό στην προηγούμενη φάση του κυπέλλου. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα της Άχνας είχε κερδίσει την Ομόνοια στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στο Δασάκι. Και πήρε απάντηση με δυο νίκες στο κύπελλο, 2-0 και 3-1.

Έτσι και σήμερα, λοιπόν, η Ομόνοια θα αναζητήσει σκορ ικανό να την θέσει σε θέση οδηγού και να κάνει αυτή παιχνίδι ενόψει επαναληπτικού. Καλείται να δείξει εντός αγωνιστικού χώρου πως είναι ανώτερη ομάδα από την Πάφο και ότι ξεπέρασε το σοκ της Κυριακής.

Επίσης, επιβάλλεται μια εμφάνιση και νίκη που θα τονώσει εκ νέου το ηθικό του κόσμου, που πίστεψε σ’ αυτή την ομάδα, ώστε να συνεχίσει να την ακολουθεί μαζικά σ’ όλα τα παιχνίδια. Το Σάββατο ακολουθεί ντέρμπι με την ΑΕΚ και η παρουσία του κόσμου έχε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Όμως, προέχει το σημερινό ματς και ακολούθως βλέπουμε την ΑΕΚ.

Autoremarketing

Bet on Alfa