ΑρχικήDaily NewsΤο νέο λογότυπο του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας (Video Promotion)

Το νέο λογότυπο του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας (Video Promotion)

Από σήμερα, το λογότυπο του Πρωταθλήματος είναι αυτό που παρουσιάζεται στη φωτογραφία.

Bet on Alfa

Το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας ονομάζεται πλέον “Πρωτάθλημα Cyta” και η ονομασία αυτή θα ισχύει μέχρι το 2019.

Φωτογραφίες από τη σημερινή εκδήλωση για ανακοίνωση της συμφωνίας της Cyta με την ΚΟΠ, μπορείτε να δείτε στην υφιστάμενη σελίδα, δεξιά.

Το δελτίο τύπου για τη συμφωνία Cyta – ΚΟΠ:

«Πρωτάθλημα Cyta» θα ονομάζεται μέχρι το 2019 το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας. Η συμφωνία μεταξύ της Cyta και της ΚΟΠ ανακοινώθηκε σε διάσκεψη τύπου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, στη Λευκωσία.

Η συνεργασία της Cyta με την ΚΟΠ ξεκίνησε το 2005 και η υπογραφή των δύο συμφωνιών, για τη χορηγία του «Πρωταθλήματος Cyta» και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, είναι το επιστέγασμα αυτής της μακρόχρονης επιτυχημένης πορείας.
Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Cyta, κος Χρίστος Πατσαλίδης, σημείωσε ότι αυτή η κίνηση ικανοποιεί το στόχο για μεγιστοποίηση της αξίας του Οργανισμού και ότι η χορηγία του «Πρωταθλήματος Cyta» αποτελεί μια επένδυση του Οργανισμού που, μετά και την εξασφάλιση των δικαιωμάτων του πακέτου της ΚΟΠ για την περίοδο 2016-19, συμπληρώνει και ενδυναμώνει καταλυτικά την παρουσία της Cyta στο χώρο. Είπε, επίσης, ότι η Cyta, ως ο ηγέτης στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, στηρίζει ενεργά σημαντικούς τομείς της κοινωνίας, όπως είναι ο αθλητισμός.
Ο Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta κος Μιχάλης Αχιλλέως, ανέφερε ότι η συμφωνία φέρνει τον Οργανισμό ακόμα πιο κοντά στους πελάτες του, φροντίζοντας ώστε να φτάνει στα σπίτια τους το αγαπημένο τους άθλημα. Τόνισε, επίσης, ότι η Cyta στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών και προσφορών από την τηλεόραση, το κινητό, το tablet και το διαδίκτυο, που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου ποδοσφαιρόφιλου και, παράλληλα, μέσα από διαγωνισμούς, κληρώσεις κλπ, θα δώσει την ευκαιρία στους πελάτες της να διεκδικήσουν μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας σε αγώνες και να απολαύσουν από κοντά το αγαπημένο τους άθλημα και δώρα.
Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ κος Κουτσοκούμνης, από την πλευρά του, τόνισε ότι νιώθουν περήφανοι, όλοι στην ΚΟΠ, γιατί ένας οργανισμός του μεγέθους της Cyta συνδυάζει άρρηκτα το όνομά του με το δικό τους προϊόν, το Πρωτάθλημα της Α’ Kατηγορίας. Πρόσθεσε ότι μέσα από τη χορηγία, το όφελος της Cyta και του ποδοσφαίρου θα είναι αμοιβαίο και εξέφρασε τη χαρά του που αυτό το όφελος το καρπούται μια οντότητα που είναι αμιγώς κυπριακή, «η Cyta μας», όπως χαρακτηριστικά είπε.
Η Cyta, με τη χορηγία του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας και τη μετονομασία του σε «Πρωτάθλημα Cyta», θα συνεχίσει να βρίσκεται δυναμικά στο χώρο του ποδοσφαίρου για τα επόμενα χρόνια. Στόχος της είναι να αξιοποιήσει τη συνεργασία της με την ΚΟΠ, πρωτίστως προς όφελος του ποδοσφαίρου και του κύπριου φίλαθλου, καθώς και να έρθει ακόμα πιο κοντά στους πελάτες της, υποστηρίζοντας το πιο αγαπητό άθλημα και τις αξίες που συνδέονται με αυτό.

.

Autoremarketing