ΑρχικήDaily NewsΚμαλάτζε... the killer

Κμαλάτζε… the killer

Έξαλλος έγινε ο Δημήτρης Χριστοφή μετά το πολύ σκληρό φάουλ που δέχτηκε από τον Κμαλάτζε, σε ένα σημείο της αναμέτρησης μάλιστα που τα πάντα είχαν κριθεί. Σωστά ο διαιτητής Νικολάου τιμώρησε τον μέσο της Πάφου με κίτρινη κάρτα, αλλά αυτό δεν αλλοιώνει την σοβαρότητα της παράβασης.

Bet on Alfa

Τα σκληρά φάουλ πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά, τόσο εντός γηπέδου όσο και από τον Αθλητικό Δικαστή. Οι πρώτοι που πρέπει να σέβονται το άθλημα αλλά και τους συναδέλφους τους είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Και ο Κμαλάτζε υπέπεσε σε μια πολύ τραβηγμένη ενέργεια απέναντι στον Χριστοφή, ένα ποδοσφαιριστή που τράβηξε τα πάνδεινα μέχρι να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Να θυμίσουμε επίσης το πολύ σκληρό φάουλ, που έγινε στον Καρλίτος από τον Ίπσον Μέλο το περασμένο Σάββατο και προκάλεσε τον τραυματισμό του αμυντικού μας. Ο Καρλίτος, αποχώρησε υποβασταζόμενος από το Παφιακό, έχασε το χτεσινό παιχνίδι και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΚ. Την ίδια ακριβώς στιγμή, ο θύτης δεν είχε καμία απολύτως επίπτωση από τον διεθνή διαιτητή Χρίστο Νικολαίδη.

Autoremarketing

Bet on Alfa