ΑρχικήDaily NewsΝούνο Magic Asis !!!

Νούνο Magic Asis !!!

Το έψαξε το γκολ χτες ο Νούνο Ασίς. Όχι με επιτηδευμένο τρόπο, αλλά με μαεστρικό! Και είναι όντως αλήθεια ότι στην φάση του 32ου λεπτού η τύχη του γύρισε την πλάτη.

Bet on Alfa

Εφόρμησε ξανά στην εστία της Πάφου και με τέσσερις (!!) αντιπάλους να τον πολιορκούν αντάλλαξε ιδανικά την μπάλα με τον Σκέμπρι, σούταρε στην κίνηση με το δεξί, αλλά το δοκάρι σταμάτησε την μπάλα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο…

Με ένα ελαφρό μειδίαμα υποδέχτηκε ο Νούνο την κατάληξη της φάσης. Ήξερε ότι ο Θεός της μπάλας του στέρησε μια σημαντική στιγμή. Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον κόσμο από το να τον αποθεώσει… Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά ηγήθηκε της τεράστιας χτεσινής προσπάθειας. Και αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από ένα γκολ.

Πάντως, όσο πλησιάζει το τέλος της σεζόν, μας πιάνει μια μελαγχολία.. Γιατί ξέρουμε ότι τα ποδοσφαιρικά διαμάντια είναι πολύτιμα και μοναδικά. Ας ελπίσουμε τουλάχιστο, ότι μέχρι το τέλος του δρόμου, ο Νούνο θα μας χαρίσει ακόμα περισσότερες στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας. Γιατί την καταξίωση την έχει ήδη κερδίσει προ πολλού!

Autoremarketing

Bet on Alfa