ΑρχικήDaily NewsΆντε να τινάξεις την (Μπαντι)μπάγκα!

Άντε να τινάξεις την (Μπαντι)μπάγκα!

Η εμφάνιση της Ομόνοιας στο χθεσινό ντέρμπι ήταν μεστή. Η ομάδα μας ήταν διαβασμένη, ο προπονητής μας έκανε καλό σκάουτινγκ και παρουσίασε την ομάδα του αναλόγως, νικώντας κατά κράτος τον αντίπαλό του στον πάγκο.

Bet on Alfa

Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν τεράστια θέληση και πάθος. Ήταν αποφασιστικοί, είχαν πειθαρχία στο παιχνίδι τους και έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη. Κανείς δεν υστέρησε, όμως ήταν και κάποιοι που ξεχώρισαν.

Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο Ζίγκι Μπαντιμπάνγα. Ο Βέλγος εξτρέμ ίσως να πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του από τη ημέρα που πάτησε στο «Ηλίας Πούλλος». Ήταν δραστήριος, είχε μεγάλη όρεξη για μπάλα, ταλαιπώρησε τους αντίπαλους αμυντικούς και αυτό που του έλειψε ήταν το γκολ.

Εφόσον δεν είναι επιπόλαιος σε κάποιες ενέργειές του, έχει πολλά να δώσει στην Ομόνοια στη συνέχεια. Είναι εξαιρετικός τριπλέρ, έχει καλή επιτάχυνση με την μπάλα στα πόδια και μπορεί να διεμβολίσει τις αντίπαλες άμυνες.

Μάλιστα, ο 23χρονος εξτρέμ στο χθεσινό ματς βοήθησε σημαντικά την ομάδα αμυντικά. Έδινε βοήθεια στον Καρλίτος, που κακά τα ψέματα ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον Τέτε. Ήταν δύσκολο το έργο του Καρλίτος, όμως με τη στήριξη του Μπαντιμάνγκα τα έβγαλαν πέρα.

Το ευχάριστο είναι πως, κάποιοι ποδοσφαιριστές έστω και αργοπορημένα ανεβάζουν την απόδοσή τους και αν την διατηρήσουν σε ψηλά επίπεδα, η Ομόνοια μπορεί να αισιοδοξεί για ένα καλύτερο αύριο. 

Autoremarketing

Bet on Alfa