ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠάθος, θέληση και πείσμα για τη νίκη! Mόνο για...

Πάθος, θέληση και πείσμα για τη νίκη! Mόνο για τη νίκη!

Η Χθεσινή εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στην ΑΕΚ ήταν ολοκληρωμένη και άφησε μια πολύ γλυκιά γεύση τόσο στους ίδιους ποδοσφαιριστές όσο και στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το πάθος, η θέληση και το πείσμα των παιδιών του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς ήταν αυτά τα στοιχεία που έκαναν την διαφορά, απέναντι σε μια ΑΕΚ που έμοιαζε άψυχη και δίκαι δέχτηκε την ήττα!

Bet on Alfa

Ο Σέρβος προπονητής της ομάδα μας στην διάσκεψη τύπου μετά την απρόσμενη ήττα της ομάδας μας από την Πάφο έστειλε το μήνυμα δημόσια στους ποδοσφαιριστές του ότι θα πρέπει να κατανοήσουν σε ποιά ομάδα έχουν την τιμή να αγωνίζονται. Αυτό το μήνυμα τους το έδωσε και κατ’ ιδίαν στην προπόνηση της περασμένης δευτέρας!

Oι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές με την παρουσία τους τόσο στον αγώνα κυπέλλου με την Πάφο όσο και στον χθεσινό αγώνα άρχισαν να δείχνουν να κατανοούν επιτέλους ότι  αυτά που χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το πάθος, η θέληση και το πείσμα. Την ποιότητα την έχουν και αυτό είναι κάτι στο οποίο δεν χωράει καμιά αμφισβήτηση.

Επόμενος αντίπαλος της ομάδας μας είναι το ΑΠΟΕΛ.Ένα παιχνίδι που ξεχωρίζει από όποιοδηποτε άλλο. Ένα παιχνίδι που με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη δεν πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι! Τα τελευταία χρόνια η παράδοση δεν είναι μαζί μας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει άμεσα. Και αυτό θα αλλάξει μόνο αν το ερχόμενο Σάββατο  οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπουν στο γήπεδο με το χθεσινό καλό τους κουστούμι συνοδεύοντας το με τα τρία στοιχεία που δεν πρέπει να του λείπουν: Πάθος, θέληση και πείσμα!

Autoremarketing

Bet on Alfa