ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΛέει όχι στα ονομαστικά εισιτήρια η ΘΥΡΑ 9

Λέει όχι στα ονομαστικά εισιτήρια η ΘΥΡΑ 9

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΘΥΡΑ9 σχετικά με τις αποφάσεις της για  το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΠΟΕΛ:

Bet on Alfa

“Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Ακόμα ένα αιώνιο ντέρμπι είναι προ των πυλών, ένα ντέρμπι αλλιώτικο από τα άλλα αφού το πέταλο θα είναι χωρίς τους οργανωμένους, χωρίς την ασπίδα της ομάδας. Η παράτυπη, βάση της προκύρηξης του πρωταθλήματος  απόφαση των απέναντι, για είσοδο στο γήπεδο με ταυτότητες, δεν θα μπορούσε παρά να μας αφήσει εκτός πετάλου. Το πιο πάνω μέτρο αποτελεί προθάλαμο της περιβόητης κάρτας οπαδού, με τα στοιχεία μάλιστα, να καταλήγουν στην διοίκηση των φασιστών απέναντι, χωρίς καμιά ασφάλεια και καμιά εγγύηση για την διαφύλαξη τους.

Η οργανωμένη μας κερκίδα καλεί σύσσωμο τον περήφανο κόσμο της βασίλισσας να απέχει απο το παιχνίδι του Σαββάτου, στέλνοντας έτσι μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, πως ο λαός αυτός δεν ξεχνά τις καταβολές του, δεν υποτάσσεται και δεν ξεπουλά ιδέες και ιδανικά με τα οποία έχει γαλουχηθεί. Γιατί ΟΜΟΝΟΙΑ σημαίνει αντίσταση, γιατί η ίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ δημιουργήθηκε με την άρνηση για υπακοή και υποταγή. Γιατί όπως όλος ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έτσι και εμείς, ζούμε και αναπνέουμε για αυτά τα παιχνίδια, ο αέρας όμως που έχουμε μάθει να περνά μέσα στα στήθια μας ήταν πάντα αυτός της ελευθερίας και της περηφάνιας.  Αντιστεκόμαστε τώρα για το ελεύθερο ποδόσφαιρο του μέλλοντος, απέχουμε απ’ το ντέρμπι για να κερδίσουμε την παρουσία μας στα ντέρμπι που θα έρθουν.

Τέλος, αφήνουμε στην κρίση του κόσμου της ομάδας για άλλη μια φορά αυτούς που εδώ και καιρό έχουν χαράξει την δικιά τους πορεία, αυτήν της διχόνοιας και της σύγκρουσης. Αυτούς που τολμούν να παραβιάζουν βασικές αρχές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απλά και μόνο για να έρθουν σε σύγκρουση με την οργανωμένη μας κερκίδα. Η δικιά σας πορεία έχει περάσει στις συνειδήσεις του κόσμου εδώ και καιρό και είναι πλέον όμοια με αυτή των απανταχού εχθρών του.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ – ΟΧΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ”

Autoremarketing

Bet on Alfa