ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΧριστοφή:"Είναι ένα ντέρμπι 50/50 και εύχομαι ο καλύτερος να...

Χριστοφή:”Είναι ένα ντέρμπι 50/50 και εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει”

Στην παρουσίασητης  της συνεργασίας της ΚΟΠ με την ΚΕΟ, που θα είναι πλέον η μεγάλη χορηγός της Εθνικής μας ομάδας παρευρέθηκε σήμερα ο Δημήτρης Χριστοφή ο οποίος προέβη σε δηλώσεις σχετικά με το ντέρμπι.

Bet on Alfa

Οι σχετικές δηλώσεις του Χριστοφή αλλά και του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη.
“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΚΕΟ που μας στηρίζει και θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στους αγωνιστικούς χώρους”.

Για το ντέρμπι…

“Πάνω από όλα τα ντέρμπι έχουν ξεχωριστό χαρακτήρα. Όλοι τα περιμένουν και από την πλευρά των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας αλλά και από την πλευρά του ΑΠΟΕΛ. Είναι ένα ντέρμπι που είναι 50/50 και εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει”.

Για τη δική του κατάσταση…

“Εγώ μέρα με τη μέρα βελτιώνομαι και θα κρίνει ο προπονητής αν είμαι έτοιμος να ξεκινήσω”.
Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης:

“Είναι πάρα πολύ σωστό και ευπρεπές το γεγονός πως μια Κυπριακή εταιρεία είναι στήριγμα και είναι κοντά στην Εθνική μας ομάδα. Θεωρώ ότι ήταν μια συμφωνία που έπρεπε να γίνει εδώ και αρκετό καιρό και θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Κυπριακή εταιρεία που είναι κοντά στο ποδόσφαιρο και στην Εθνική, που είναι ομάδα ευρείας αποδοχής ομάδας. Ελπίζω να είναι γουρλίδικη και να μας φέρει τύχη στην προσεχή διοργάνωση”.

Για το ντέρμπι…

“Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι, παραδοσιακά το μεγαλύτερο στην Κύπρο. Είναι μέγιστης σημασίας για μας, και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο ειδικά σε αυτή τη χρονική στιγμή. Θεωρώ ότι και η Ομόνοια είναι σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Είναι ένα παιχνίδι που στα πλαίσια σωστής συμπεριφοράς από τους φιλάθλους, ελπίζω να το απολαύσει ο κόσμος και ο καλύτερος ας κερδίσει. Ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Πηγή

Autoremarketing

Bet on Alfa