Σκόνη και θρύψαλα

Στο λίγο διάστημα που είναι στον πάγκο της Ομόνοιας ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έστειλε το μήνυμα πως είναι λάτρης της τακτικής. Δίνει τεράστια σημασία στο συγκεκριμένο τομέα, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ.

Bet on Alfa

Ο Σέρβος τεχνικός από την αρχή της εβδομάδας κάνει σκόνη και θρύψαλα το παιχνίδι του Αποέλ, θέλοντας να πιάσει στον ύπνο τον αντίπαλο προπονητή.

Μαζί με τους συνεργάτες του και ιδιαίτερα τον σκάουτερ Κωνσταντίνο Μηνά, αναλύουν το καθετί που αφορά στον τρόπο που παίζει ο αντίπαλος. Μάλιστα, σήμερα θα έχουν άλλη μια ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον Αποέλ στο ματς κυπέλλου με τον Άρη στο ΓΣΠ.

Το μηδέν στην άμυνα αποτελεί αυτοσκοπό και εφόσον η Ομόνοια δεν δεχθεί γκολ τότε όλα είναι πιθανά. Στο πρόσφατο ματς πέτυχε τρία γκολ, τα πιο πολλά στην τρέχουσα σεζόν σε ντέρμπι.

Ο Μιλόγεβιτς, λοιπόν, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Αν του βγει το πλάνο του, βάσει στοιχείων που έχει ο Αποέλ, τότε η Ομόνοια μπορεί να ελπίζει σε επιτυχία. 

Παράλληλα θα πρέπει και η ομάδα να είναι πειθαρχημένη και σοβαρή. Να αποφευχθούν τα ατομικά λάθη για τα οποία υποφέρει φέτος, να είναι αποτελεσματική. Επίσης, το πάθος και η θέληση σε τέτοια παιχνίδια είναι αναγκαία στοιχεία για να οδηγήσουν την Ομόνοια στο «διπλό», αφού είναι τυπικά φιλοξενούμενη.

Autoremarketing

Bet on Alfa