ΑρχικήDaily NewsΣημαντική μέρα για Σιέρινταν, Κιρμ

Σημαντική μέρα για Σιέρινταν, Κιρμ

Η απουσία του Κριστοβάο Ράμος έχει δημιουργήσει ένα δυσάρεστο πονοκέφαλο για τον Βλάνταν Μιλόγιεβιτς. Το παράδοξο όμως είναι ότι την αγωνία του συμμερίζεται και η πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας μας!

Bet on Alfa

Η εξαιρετική απόδοση του Πορτογάλου ακραίου επιθετικού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έχει χαροποιήσει τους πάντες στο πράσινο στρατόπεδο. Ο Ράμος ακολούθησε πιστά τις οδηγίες Μιλόγιεβιτς, περιόρισε τις επελάσεις του Ορτίθ και βοήθησε αρκετά τον Καρλίτος στο να περιορίσει στο μέτρο του δυνατού τον Τετέ που βρισκόταν σε δαιμονιώδη φόρμα το περασμένο Σάββατο.

Η λογική λέει ότι ο Μιλόγιεβιτς θα ακολουθήσει παρόμοια τακτική και το ερχόμενο Σάββατο στο ντέρμπι αιωνίων. Και σίγουρα η προσοχή του έχει ήδη στραφεί στον ποδοσφαιριστή που θα αντικαταστήσει τον Ράμος. Η κατάσταση του Σιέρινταν θα ξεκαθαρίσει σήμερα. Αν ο Ιρλανδός πάρει το ΟΚ από το ιατρικό τιμ και προπονηθεί κανονικά θα πάρει σίγουρα φανέλα βασικού. Κανένας δεν αναμένει από τον Κιρμ, να είναι απόλυτα έτοιμος για το ρυθμό και την ένταση ενός τόσο μεγάλου παιχνιδιού μετά από την αποχή που είχε… Από εκεί και πέρα, ε΄χουμε και τον Δημήτρη Χριστοφή… Σίγουρα ο Δημήτρης έχει ανεβάσει ρυθμούς, αλλά ούτε αυτός είναι έτοιμος για ενενηντάλεπτο. Πόσο μάλλον για την θέση του ακραίου επιθετικού που απαιτεί αρκετά τρεξίματα μπροστά πίσω.

Για τις άλλες θέσεις δεν αναμένονται αλλαγές πέραν από την δεδομένη επιστροφή του Νούνο Ασίς στο αρχικό σχήμα. Ο αρχηγός θα ηγηθεί των προσπαθειών της ομάδας μας στο ντέρμπι. Τώρα, το ποιους θα επιλέξει ο Μιλόγιεβιτς να τον πλαισιώσουν, θα εξαρτηθεί 100% από την τακτική την οποία θα ακολουθήσει η ομάδα.

Πάντως θα είναι σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ, να καταφέρει σήμερα ο Σιέρινταν να ανεβάσει ρυθμούς και να δηλώσει ετοιμότητα για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. Ο Σιέρι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση πριν τον τραυματισμό του, θα προβληματίσει την αντίπαλη άμυνα και θα βοηθήσει και στο ψηλό παιχνίδι (ιδιαίτερα στα στημένα), όπου η ομάδα αντιμετωπίζει θέματα.

Autoremarketing

Bet on Alfa