ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜέχρι τότε όμως....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!

Μέχρι τότε όμως….ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!

Στο 87 ο λεπτό του  χθεσινού αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Αποέλ και Άρη για τον θεσμό του Κυπέλλου ο Τόμας Ντε Βινσέντι έκανε σκληρό φάουλ σε αντίπαλο για ο οποίο τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα.

Bet on Alfa

Αμέσως μόλις την δέχτηκε και προτού απομακρυνθεί από τον διαιτητή Σκαπούλη τον έβρισε χυδαία “f@@k you”. Ο φακός αποθανάτισε πεντακάθαρα την σκηνή. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος παίκτης συμπεριφέρεται στο γήπεδο κατά αυτό τον τρόπο.

Βέβαια δεν είναι μόνο ο  Τόμας Ντε Βινσέντι  από το Αποέλ που ξεστωμίζει συχνά πυκνά τέτοιες ατάκες! Θυμίζουμε τα “γαλλικά” του  Μοραίς στον αγώνα κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα προς τον διαιτητή του αγώνα τα οποία έμεινα ατιμώρητα από τον αθλητικό δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη!

Κι εδώ είναι που τίθεται το εξής ερώτημα! Να δεχτούμε για χάρη συζήτησης ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Μπαντιμπάγκα ορθά τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές από τον αθλητικό δικαστή για το “stupid” που ξεστώμισε προς τον βοηθό διαιτητή του αγώνα με την ΑΕΛ στην Λεμεσό! Ο Νούνο Μοράϊς τότε γιατί δεν τιμωρήθηκε; Ο τηλεοπτικός φακός ήταν ξεκάθαρος!  To ίδιο ξεκάθαρος ήταν κι χτες στην περίπτωση του Τόμας Ντε Βιτσέντι! Αλλά και πάλι είμαστε βέβαιοι ότι θα περάσει στο ντούκου αφού βλέπεται το παλλικάρι φοράει μπλέ με  κίτρινο και όχι πράσινο με άσπρο.

Μέχρι να αποφασίσουμε να αντιδράσουμε ως Σωματείο όπως αρμόζει στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα συνεχίσουμε να ζούμε με αυτή την μεταχείριση! Μέχρι τότε όμως….ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!

Autoremarketing

Bet on Alfa