ΑρχικήDaily NewsΟ νικητής να κριθεί στο γήπεδο!

Ο νικητής να κριθεί στο γήπεδο!

Εδώ και χρόνια, την δόξα από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές των αιώνιων ντέρμπι, κλέβουν οι άρχοντες με τα μαύρα, οι παράγοντες των σωματείων και της Ομοσπονδίας. Καιρός να κριθεί το αποτέλεσμα και στο γήπεδο. Καιρός να βρεθεί ένας διαιτητής που να έχει το θάρρος να σφυρίξει 50-50. Χωρίς να έχει φόβο για την επόμενη μέρα, για το διαιτητικό του μέλλον για την διεθνή διαιτητική του καριέρα.

Bet on Alfa

Με τους σημερινούς ηγέτες της ΚΟΠ φυσικά, δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά πράγματα. Το παρασκήνιο είναι συνυφασμένο με την ύπαρξη τους στα ποδοσφαιρικά πράγματα του τόπου. Βγαίνει ο Πρόδρομος Πετρίδης, λέει ότι αδικείται κατάφωρα το Αποέλ και πίσω του ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, προτρέχει να διαλαλήσει ότι υπήρξε αλλοίωση βαθμολογικού πίνακα. Κάνει δημοσιογραφική η Αεκ, λέει παρόμοια πράγματα ο Άντρος Καραπατάκης, ‘μόκο’ ο πρόεδρος! Μην τον είδατε μην τον απαντήσατε…

Αν λοιπόν θα έχουμε διαιτησία 50-50 στο αυριανό ντέρμπι, αυτό θα γίνει, γιατί οι ηγήτορες της ΚΟΠ κατάλαβαν, ότι δεν τους παίρνει την δεδομένη χρονική στιγμή να κάνουν κάτι ‘έξτρα’. Εξάλλου πέτυχαν τον σκοπό τους και το Αποέλ, ανέβηκε ξανά στην κορυφή σε χρόνο ρεκόρ! Η βαθμολογία όπως οι ίδιοι την οραματίστηκαν, αποκαταστάθηκε.

Αυτό φυσικά, δεν σημαίνει ότι στο σύντομο μέλλον δεν θα έχουμε χειρουργικές παρεμβάσεις…

Ο ορισμός του διαιτητή θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και την προεργασία που έγινε στο παρασκήνιο. Για παράδειγμα όταν πέρσι ορίστηκε ο Αντώνης Χριστοδούλου, παραμονές της συνταξιοδότησης του (λόγω ορίου ηλικίας), οι προθέσεις ήταν ξεκάθαρες! Ήταν σαν να έβαζαν τον Μάριο Τσαγγάρη ένα πράγμα! Φυσικά, ας μην αυταπατόμαστε… Όλοι οι διαιτητές, μηδενός εξαιρουμένου, είναι παιδιά του ιδίου συστήματος. Το θέμα είναι ποιες οδηγίες θα πάρουν και πόσο ικανοί είναι να τις εκτελέσουν χωρίς να εκτεθούν. Όπως για παράδειγμα ο Μασιάς στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Την πολιτική αν δυσκολευτεί το Αποέλ δώσε ένα πέναλτι, την είδαμε. Την πολιτική αν δυσκολευτεί το Αποέλ, αποβάλετε αντίπαλο επίσης. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουν κάτι πιο ευφάνταστο να παρουσιάσουν αυτή την φορά! Ας ελπίσουμε ότι το μενού περιλαμβάνει ότι ο νικητής θα πρέπει να κριθεί στο γήπεδο…

Autoremarketing

Bet on Alfa