ΑρχικήDaily NewsΟ Πετεβίνος ανακήρυξε τον Ντε Βισέντι ...Άγιο !

Ο Πετεβίνος ανακήρυξε τον Ντε Βισέντι …Άγιο !

Ακούσαμε με προσοχή της σημερινές δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο εκπρόσωπος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να μας πείσει ότι ο γάιδαρος πετά!

Bet on Alfa

Χαρακτηριστικά σχολιάζοντας το προχθεσινό «F@@kyou» του Ντε Βιτσέντι προς τον διαιτητή Χαράλαμπο Σκαπούλη  για  την υπόδειξη κίτρινης κάρτας μετά από σκληρό φάουλ του Αργεντίνου σε ποδοσφαιριστή του Άρη ανάφερε:

«Η περίπτωση Ντε Βινσέντι δεν είναι ξεκάθαρη και δεν αναφέρεται στο διαιτητή. Ο Μπαντιμπάγκα πήγε απευθείας στον βοηθό και τον έβρισε.Όσον αφορά την ευαισθησία της Ομόνοιας, δεν πρέπει να εξαντλείται σε τέτοιες υποψίες. »

Αγαπητέ κύριε Πετεβίνο είναι άξιο απορίας το μέχρι που μπορεί να φτάσει η υπεροψία σας! Πόσο ακόμα θα συνεχίζεται να παίζεται με τη νοημοσύνη του φίλαθλου κόσμου  στην ολότητα του, ακόμα και αυτών της ομάδας σας!

Ο Ντε Βιτσέντι ειδικά την φετινή χρονιά έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Έχει ξεπεράσει ακόμα και τον Μοραϊς (αν είναι δυνατόν!!!) στις προκλήσεις! Από πού να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε;

Στις συνεχείς διαμαρτυρίες στους διαιτητές, στα σκληρά μαρκαρίσματα, στην επίδειξη του μεσαίου δαχτύλου, στις ύβρεις, στις προκλήσεις αντίπαλων οπαδών! ‘Έχει καταντήσει ο μεγαλύτερος αλήτης των Κυπριακών γηπέδων! Κι εσείς αντί να του τραβήξετε το αυτί, τον καλύπτεται προσπαθώντας να κάνετε το άσπρο – μαύρο. Το θράσος σας όμως αυτή την φορά έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Ο τηλεοπτικός φακός είναι ξεκάθαρος. Ο Ντε Βιτσέντι βρίζει μέσα στα μούτρα του τον διαιτητή του συγκεκριμένου αγώνα Χαράλαμπο Σκαπούλη. Όσο προσπαθείτε να αγιοποιήσετε τον Ντε Βιτσέντι   τόσο περισσότερο γίνεστε περίγελο!

Autoremarketing

Bet on Alfa