ΑρχικήDaily NewsΤα τεράστια οφέλη που θέλει να αποκομίσει

Τα τεράστια οφέλη που θέλει να αποκομίσει

Με επιτυχία στο «αιώνιο» ντέρμπι η Ομόνοια δεν θα κερδίσει μόνο τρεις βαθμούς, οι οποίοι είναι αναγκαίοι στην προσπάθεια για να ανέβει ακόμη ψηλότερα. Τα οφέλη που μπορεί να προσδώσει ενόψει της συνέχειας είναι τεράστια.

Bet on Alfa

Πέρα από τη δυναμική, οι πράσινοι θα είναι κοντά στην πρώτη τετράδα (ίσως και να ανέβουν τέταρτοι), ψαλιδίζοντας τη διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται. Άλλωστε, την Κυριακή παίζει η ΑΕΚ με την Ανόρθωση και θα χαθούν βαθμοί, είτε για την μια ή την άλλη ομάδα, είτε και για τις δύο.
Επίσης, στις εναπομείναντες αγωνιστικές ακολουθούν κι άλλα ντέρμπι των ομάδων που προπορεύονται. Αξιοποιώντας το πρόγραμμά της, θα εισέλθει στα πλέι οφ υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις, βαθμολογικά και όχι μόνο.

Ακόμη, η Ομόνοια με νίκη θα κερδίσει για τα καλά τον κόσμο της. Ο πράσινος λαός βλέποντας την ομάδα του να υποτάσσει τον «αιώνιο» αντίπαλο θα «φτιαχτεί» για δυναμική παρουσία στη συνέχεια.

Θα είναι ευχής έργον η Ομόνοια να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, πόσο μάλλον σ’ ένα δεύτερο ντέρμπι.
Τελευταία φορά που η Ομόνοια πέτυχε δεύτερη διαδοχική νίκη σε ντέρμπι ήταν στην περσινή σεζόν. Επιβλήθηκε της Ανόρθωσης με 3-1 εκτός έδρας και στη συνέχεια, αφού ενδιάμεσα επικράτησε του Ερμή (1-0), νίκησε και τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ με 1-0. Από τότε μεσολάβησαν 10 μήνες περίπου και η Ομόνοια θα επιδιώξει να βάλει ένα τέλος.
Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών, με την ευχή ότι θα βρουν για άλλο ένα παιχνίδι με τον Αποέλ αντίπαλό τους και τη διαιτησία.

Autoremarketing

Bet on Alfa