ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜΟΝΟΙ σας...αδικείτε τους εαυτούς σας...

ΜΟΝΟΙ σας…αδικείτε τους εαυτούς σας…

Προς παίκτες,

Bet on Alfa

Οι 3 χαμένοι βαθμοί μάγκες είναι το τελευταίο που μας απασχολεί… Αν θεωρείτε ότι υπερβάλλουμε με αυτό, τότε οφείλουμε να σας υπενθυμίσουμε κάποια γεγονότα. Με όσες κακές εμφανίσεις και αν ζήσαμε φέτος από εσάς, γεμίσαμε μία κερκίδα στο Παφιακό για να φωνάξουμε για σας. Ηττηθήκαμε από την Πάφο και παρά την πικρία την επόμενη βδομάδα δώσαμε ισχυρό παρόν και πάλι στο ΓΣΠ. Έχουμε να γευτούμε τίτλους εδώ και χρόνια αλλά και πάλι είμαστε οι πολυπληθέστερη ομάδα στα γήπεδα. Πιο συγκεκριμένα όσο αφορά τα αιώνια ντέρμπι σας θυμίζουμε πως παρά το γεγονός ότι έχει να νικήσουμε 3 χρόνια εντούτοις παίρνοντας μόνο τον αγώνα του πρώτου γύρου σας χειροκροτήσαμε με τη δύναμη της καρδιάς μας παρά το ισόπαλο 2-2.

ΓΙΑΤΙ; Διερωτηθήκατε ποτέ τι θέλει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από εσάς; 

Ο Πράσινος Λαός θέλει να βλέπει παίκτες που με το τριφύλλι στο στήθος θα βγάζουν φωτιές και θα καταθέτουν την ψυχή τους στο γήπεδο. Όποτε το κάνατε χειροκροτηθήκατε ανεξαρτήτως αποτελέσματος. (Με Ανόρθωση και στα δύο παιχνίδια, με Απόλλωνα στον πρώτο γύρο, με Αποέλ, με την Άεκ την προηγούμενη βδομάδα). 

Ιδιαίτερα στο φετινό πρωτάθλημα, τι έχετε να ζηλέψετε από τις άλλες ομάδες; Καμία ομάδα δεν ξεχωρίζει στο φετινό πρωτάθλημα. ΌΛΟΥΣ μπορούσατε να τους κερδίζατε. Τολμούμε να πούμε πως χάσαμε τουλάχιστον 9 βαθμούς φέτος επειδή δεν είσασταν έστω μέτριοι. Πού είναι η ομάδα που την προηγούμενη βδομάδα κέρδισε την πρωτοπόρο Άεκ παρά την ισοφάριση στο 45; Είσαστε ιδανικοί αυτόχειρες!

Δεν μας αρέσει να κρυβόμαστε και δεν θα το κάνουμε ποτέ. Στην έναρξη του φετινού μαραθωνίου διαφορετικά φανταζόμασταν ότι θα παρουσιάζονταν οι ομάδες. Φοβόμασταν λίγο ή πολύ την ομάδα μας λόγω των πολλών προβλημάτων ότι δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει. Ε σήμερα λοιπόν μάγκες σας λέμε ότι θα μπορούσατε φέτος να είσασταν από τους δυνατότερους διεκδικητές του τίτλου. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ. 

Αν είχατε έστω μία σοβαρή παρουσία σε αγώνες όπως αυτούς με τον Εθνικό, την Αγ. Νάπα , Πάφο και λοιπά και λοιπά, φανταστείτε που θα είμασταν σήμερα.

Πως μπορείτε να δέχεστε την ήττα από ένα κακό Αποέλ; Μόνοι σας αδικείτε τους εαυτούς σας! Οι δυνατότητές σας είναι πολλές. Σοβαρευτείτε έστω στο Κύπελλο και δώστε χαμόγελα σε αυτό τον Λαό που είναι τόσο πικραμένος…

Autoremarketing

Bet on Alfa