ΑρχικήDaily NewsΟ κόσμος μπούχτισε από τα ''συγγνώμη''

Ο κόσμος μπούχτισε από τα ”συγγνώμη”

Άλλο ένα περιποιημένο «συγγνώμη» εισέπραξε ο κόσμος της Ομόνοιας. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αφού ανέλαβε την ευθύνη της εμφάνισης και της ήττας από τον Αποέλ, απολογήθηκε στον κόσμο. Τι να την κάνει τη συγγνώμη του Σέρβου ο κόσμος της Ομόνοιας. 

Bet on Alfa

Άλλωστε, μπούχτισε να ακούει αυτή τη λέξη από την αρχή της σεζόν, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια. Θα είχε νόημα το συγγνώμη αν το άκουγε για μια φορά και μετά θα διαπίστωνε αλλαγή. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη σε καμιά περίπτωση. 

Αντιθέτως, βλέπει την ομάδα του να μην μπορεί να κάνει το άλμα, επιβεβαιώνοντάς του ότι οι δυνατότητές της είναι συγκεκριμένες, ενώ κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν αντιλαμβάνονται σε ποια ομάδα αγωνίζονται.

Κρίμα γι’ αυτό τον μεγάλο κόσμο. Την ψυχή της ομάδας που για άλλη μια φορά προδόθηκε. Δεν πίστευε στα μάτια του ότι η ομάδα του θα χάσει με κατεβασμένα τα χέρια σ’ ένα αιώνιο ντέρμπι. Ό,τι δεν θα αντιδρούσε σε καμιά περίπτωση.

Οι οπαδοί της Ομόνοιας είναι στα όριά τους, γιατί ενώ αυτοί είναι συνεπείς, δεν κάνει το ίδιο η ομάδα. Δεν υπήρξε ποδοσφαιριστής που να διακριθεί στο χθεσινό ντέρμπι, αντιθέτως όλοι έπιασαν πάτο. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία και η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές άμεσα θα πρέπει να ξεπλύνουν την ντροπιαστική εμφάνιση και ήττα από τον Αποέλ. Η επιλογή τους είναι μία: η κατάκτηση του κυπέλλου. Παράλληλα να διεκδικήσουν με μανία τη νίκη σε όλα τα εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Να βγάλουν πάθος και τσαμπουκά. 

Autoremarketing

Bet on Alfa