ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤρία δεδομένα κι ένα συμπέρασμα για την επόμενη μέρα!

Τρία δεδομένα κι ένα συμπέρασμα για την επόμενη μέρα!

Μετά από άλλη μια ήττα σε αιώνιο ντέρμπι ήμασταν σχεδόν βέβαιοι ότι οι διάφοροι καλοθελητές και μη θα έπαιρναν σβάρνα τα κομπιούτερς και τις πένες τους και θα αράδιαζαν την χολή τους σε όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ας αναλογιστούμε όλοι μας ποια είναι τα δεδομένα και πως πρέπει να διεχειριστούμε την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί μετά το χθεσινό κακό αποτέλεσμα, παραμένοντας ψύχραιμοι και προ πάντως ενωμένοι, έτσι ώστε να καταφέρουμε υλοποιήσουμε τους μινιμουμ στόχους που μας έχουν απομείνει.

Bet on Alfa

Δεδομένο ένα: Η ομάδα μας πριν από μια εβδομάδα κόντρα στην ΑΕΚ παρουσίασε ένα εντελώς δαφορετικό πρόσωπο, μπήκε στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό για να πάρει τη νίκη και κατάφερε να  κάμψει την αντίσταση μιας σπουδαίας ομάδας (1η στην βαθμολογία μέχρι εκείνη τη χρονική διάρκεια). Αυτή η εμφάνιση έδωσε ενθαρρυντικά  μηνύματα στον κόσμο της ομάδας μας, ο οποίος πίστεψε ξανά στην ΟΜΟΝΟΙΑ!

Δεδομένο δεύτερο : Η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες δέχτηκε την ήττα από τον αιώνιο, σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο δεν πίστεψε σε καμία φάση του, ότι θα μπορούσε να είχε κερδίσει το ότιδηποτε. Το πλάνο του Μιλόγιεβιτς δεν δούλεψε καθόλου, οι γραμμές τις ομάδας ήταν ασύνδετες, με την αμυντική να παραπέει στις δύο περιπτώσεις των γκολ που δέχτηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Κανένας ποδοσφαιριστής από τους 14 που χρησιμοποιήθηκαν δεν έβγαλε στο γήπεδο τα στοιχεία που θα έπρεπε να έχει σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι. Το ΑΠΟΕΛ δεν έδειξε κάτι το σπουδαίο, όμως εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δίκαια κέρδισε.

Δεδομένο τρίτο: H  ομάδα μας ξεκίνησε την χρονιά στραβά. Ο κακό προγραμματισμός  που έγινε από Δ.Σ και προπονητικό επιτελείο στοίχισε και ακόμα στοιχίζει. Οι προσθήκες του Ιανουαρίου (Καρλίτος, Ούρσουλιτς, Φλορέσκου) έδειξαν κάποια καλά στοιχεία σε ορισμένα παιχνίδια, όμως χρειάζονται ακόμα χρόνο προσαρμογής ο οποίος πρέπει να τους πιστωθεί, πρωτού αρχίσει να τους γίνεται κριτική!

Συμπέρασμα: Το τρένο του πρωταθλήματος έχει χαθεί προ πολλού. Δεν περίμενε κανένας το χθεσινό παιχνίδι για να το καταλάβει.Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 5η θέση και πρέπει να επικεντρωθεί στο να καλύψει το χαμένο έδαφος για την 4η θέση (η οποία μπορεί να είναι προνομιούχα για την Ευρώπη) και έπειτα να κυνηγήσει την 3η θέση.

Παράλληλα η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στο χέρι την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου και πρέπει να δώσει όλες της, τις δυνάμεις, για να φτάσει στον μεγάλο τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο. Για να γίνουν όλα αυτά σφαλώς η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται να έχει συνέπεια και συνέχεια. Πρέπει από εδώ και στο εξής να παρουσιάσει το πρόσωπο που θέλει να βλέπει ο κόσμος της. Το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ ανήκει στο παραρελθόν. Να μελετήσουμε τα λάθη και τις αδυναμίες μας που ήταν εμφανέστατες χθες. και στα επόμενα παιχνίδια να παρουσιαστούμε με το καλό μας κουστούμι. Η χρονιά είναι ακόμα μεγάλη και το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνουμε αυτή την στιγμή είναι να κατεβάσουμε τα χέρια και να πούμε ότι τελείωσαν όλα.

Ο κόσμος της ομάδας μας ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΣ μπορεί να προσφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μπροστά μας έχουμε μεγάλες προκλήσεις μέχρι τον ερχόμενο Μάϊο. Να κλείουμε τα αυτιά μας και τα μάτια μας σε όλους αυτούς που ψάχνουν την ευκαιρία να ασελγίσουν πάνω στο οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να δούμε το καλό της ομάδας μας την παρούσα στιγμή.

Τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν μέχρι να ξεκινήσουν οι διεργασίες για την εκλογική συνέλευση του Ιουνίου.

Autoremarketing

Bet on Alfa