ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑνδρέας Δημητρίου:"Γίνεται αυτοκριτική, υπάρχει προβληματισμός και αναζητούνται λύσεις "

Ανδρέας Δημητρίου:”Γίνεται αυτοκριτική, υπάρχει προβληματισμός και αναζητούνται λύσεις “

Για όλα όσα αφορούν την ομάδα μας μίλησε στον Supersport FM ο εκπρόσωπος τύπου της ΟMONOIAΣ Ανδρέας Δημητρίου.

«Συνεχίζεται μια προσπάθεια για να βρεθούν οι λύσεις. Αυτό που γίνεται είναι συνεχείς συζητήσεις, ανταλλαγές απόψεων και εκτιμήσεων και υπάρχει μια διαδικασία για να εντοπιστούν οι λόγοι που έφεραν αυτή την εικόνα και την ήττα. Γίνεται αυτοκριτική, υπάρχει προβληματισμός και αναζητούνται λύσεις για να μπορέσει η ομάδα να σηκώσει κεφάλι. Μακάρι να γυρνούσαμε τον χρόνο πίσω και να παίζαμε ξανά αυτό το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν γίνεται» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Προβλημάτισε ιδιαίτερα η εμφάνιση τόσο συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών όσο και γενικότερα της ομάδας».
**«Για να είμαστε στην θέση που είμαστε σημαίνει ότι είχαμε και άλλες κακές παρουσίες, αλλά αυτή του Σαββάτου ίσως ήταν η χειρότερη του τελευταίου διαστήματος. Ότι δεν πρέπει να κάνεις σε ένα ντέρμπι εμείς το κάναμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε τις λύσεις».
Είναι και θέμα νοοτροπίας;
«Ποια λέξη μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την στιγμή για να δικαιολογήσεις την εμφάνιση του Σαββάτου. Είναι εντελώς διαφορετικό να χάνεις από το να χάνεις με αυτό τον τρόπο».
Για τις απειλές ποδοσφαιριστών μέσω facebook…
«Δεν ήταν απειλές, ήταν έντονες τοποθετήσεις. Όταν κάποιος είναι έντονα πικραμένος μπορεί αν γράψει κάτι παραπάνω. Κανείς ποδοσφαιριστής δεν έχει παραπονεθεί ή καταγγείλει ότι έχει απειληθεί».
**«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να καθαρίσουμε το μυαλό μας, να ηρεμήσουμε, να δουλέψουμε και να μην παρουσιάσουμε ξανά αυτή την εικόνα. Υπάρχουν κάποιοι στόχοι που πρέπει να τους κυνηγήσει η ομάδα καθώς είναι σημαντικό να τους υλοποιήσει».
Για τα αγωνιστικά νέα…
«Ο Σκέμπρι αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα και που θα τον αφήσει εκτός για το επόμενο χρονικό διάστημα. Είναι ένα χτύπημα με αυτό που δέχθηκε ο Ρούνιε. Σήμερα το απόγευμα θα μάθουμε ακριβώς το πρόβλημα και πόσο θα μείνει εκτός. Και για τον Χριστοφή θα ξέρουμε εντός της ημέρας. Ο ποδοσφαιριστής ένιωσε μια ενόχληση στο παιχνίδι. Ο Καρλίτος και ο Ρούνιε δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν κάτι σοβαρό όμως δεν θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με την Πάφο και θα δούμε για το παιχνίδι με τον Άρη το Σάββατο».

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa