ΑρχικήDaily NewsΈχει κάθε λόγο να ψάξει την καλή εμφάνιση

Έχει κάθε λόγο να ψάξει την καλή εμφάνιση

Η ήττα από τον Αποέλ με κατεβασμένα τα χέρια, η απρόσμενη σφαλιάρα από την Πάφος FC για το πρωτάθλημα στο γήπεδο που θα γίνει σήμερα η αναμέτρηση, δεν αφήνουν περιθώρια στην Ομόνοια από το να ψάξει μια καλή εμφάνιση και δεύτερη νίκη στον θεσμό του Κυπέλλου.

Bet on Alfa

Οι πράσινοι καλούνται σήμερα, έστω και με πολλές απουσίες, να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και να βάλουν σφραγίδα στο εισιτήριο για τους «4» με άλλη μια επιτυχία. Δεν είναι ότι θα βγάλουν την υποχρέωση μετά την ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλο, αλλά θα είναι ένα βήμα προς τα μπρος.

Παράλληλα, η παρουσία νέων ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα, αποτελεί κίνητρο γι’ αυτούς να στείλουν μήνυμα στον προπονητή τους. Να φωνάξουν ότι είναι εδώ και μπορεί να υπολογίζει σ’ αυτούς.

Η Ομόνοια μπορεί να διακριθεί μέσω Κυπέλλου. Είναι πολύ κοντά στον στόχο της και η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της να πετύχουν κάτι καλό. Ας το αξιοποιήσουν και ας δώσουν λίγη χαρά στον κόσμο τους. Λίγος εγωισμός χρειάζεται και προσπάθεια. 

Με καλή εμφάνιση και δεύτερη νίκη σήμερα θα επουλώσουν ελαφρώς το τραύμα που άφησε ήττα από τον Αποέλ. Για να το σβήσουν εντελώς θα χρειαστεί μια σειρά από καλές παρουσία και νικηφόρο σερί. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και μάλιστα ντέρμπι, που τους επιτρέπουν να επανέλθουν και να κερδίσουν εκ νέου τις εντυπώσεις. Η σταθερότητα που έδειξαν στην αρχή του 2016 είναι αναγκαία.

Autoremarketing

Bet on Alfa