ΑρχικήDaily NewsΙατρικό δελτίο: 3 μέσα, 3 έξω!

Ιατρικό δελτίο: 3 μέσα, 3 έξω!

Σέρινταν, Καρλίτος και Ρουνιέ θα είναι στην διάθεση του Μιλόγιεβιτς για τον σημαντικό αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Άρη, το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ. Αυτό προκύπτει μέσα από τις δηλώσεις Αντρέα Δημητρίου. Αντίθετα πιο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Αντρέ Σκέμπρι, ο οποίος θα χάσει σίγουρα τον αγώνα. Για τον Χριστοφή, ο Δημητρίου δεν ήταν ξεκάθαρος στις τοποθετήσεις του, αλλά μέσα από αυτές κάποιος μπορεί να συμπεράνει ότι μάλλον είναι δυσάρεστα τα νέα…

Bet on Alfa

Στους απόντες θα προστεθεί και ο Ονησιφόρος Ρουσιάς, ο τραυματισμός του οποίου φαίνεται να τον κρατά για ακόμα ένα παιχνίδι εκτός. με δεδομένες τις απουσίες Σκέμπρι και Ρουσιά, το επιθετικό βάρος θα πέσει στους ώμους του Κίλιαν Σιέρινταν.

Μοιρασμένο λοιπόν το απουσιολόγιο όσον αφορά τους τραυματίες, με 3 απόντες και 3 παρόντες. Στις απουσίες από τραυματισμούς, θα πρέπει να προστεθεί φυσικά και ο παροπλισμένος Ρενάτο Μαργκάσα, για τον οποίο δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση.

Θα υπάρξουν ακόμα 2 απουσίες στο παιχνίδι με τον Άρη, οι οποίες αφορούν τιμωρίες… ο Μπεμπέ συμπλήρωσε 8 (!) κάρτες και ο Χαφέζ 6. Και οι δύο θα χάσουν το παιχνίδι με τον Άρη, προκαλώντας ακόμα ένα πονοκέφαλο στον Μιλόγιεβιτς, ιδιαίτερα για την θέση του αριστερού μπακ.

Autoremarketing

Bet on Alfa