ΑρχικήDaily NewsΗ λύση στα "στημένα"

Η λύση στα “στημένα”

Ο Άντρας Κιρμ, επανεμφανίστηκε χτες σε παιχνίδι της ομάδας μας μετά από αρκετό καιρό. Συνδύασε μάλιστα και την επιστροφή του με ένα όμορφο γκολ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ.

Bet on Alfa

Ο Σλοβένος, μας θύμισε ότι πρόκειται για μια ποιοτική λύση. Μπορεί να προσφέρει στα άκρα της επίθεσης αφού είναι πιο καλός στο τακτικό κομμάτι από τον Μπατιμπαγκά, παρά το γεγονός ότι υστερεί σε ταχύτητα αλλά και  εκρηκτικότητα στις πλαγιοκοπήσεις. Η επιστροφή του σίγουρα χαροποιεί τον Μιλόγιεβιτς, αφού φαίνεται ότι ο Χριστοφή θα μείνει ξανά παροπλισμένος για κάποιο διάστημα.

Η παρουσία του Κιρμ στην εντεκάδα, δίνει και μια αξιόπιστη επιλογή στα στημένα, ένα τομέα στον οποίο η ομάδα μας υστερεί. Τα ‘χτυπήματα’ του Κιρμ, είναι τα πλέον αξιόλογα από τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο ρόστερ της ομάδας. Μακάρι η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, να συνδυαστεί με καλύτερες αποδόσεις και να δώσει περισσότερη ποιότητα στην ομάδα. Την έχουμε ανάγκη όσο ποτέ, με τους μαζεμένους τραυματισμούς και τις απουσίες που έχουμε…

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa