ΑρχικήDaily NewsΤρεις οι επιστροφές, έξι οι απουσίες και γρίφος η...

Τρεις οι επιστροφές, έξι οι απουσίες και γρίφος η 11αδα

Η προετοιμασία της Ομόνοιας για το αυριανό ματς με τον Άρη ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση. Για άλλο ένα παιχνίδι ο Μιλόγεβιτς μετρά αρκετές και σημαντικές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών. 

Bet on Alfa

Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται οι Σκέμπρι, Χριστοφή, Μαργκάσα και Ρουσιάς, ενώ λόγω καρτών θα απουσιάσουν οι Χαφέζ και Μπεμπέ. Γεγονός που μειώνει τις επιλογές του Σέρβου τεχνικού για τον καταρτισμό της ενδεκάδας αλλά και των παικτών που θα έχει στον πάγκο. 

Σε σχέση με το ματς κυπέλλου με την Πάφος FC επανέρχονται οι Καρλίτος, Ρούνιε και Σέρινταν. Οι δυο πρώτοι θα «γεμίσουν» την αμυντική γραμμή, ενώ ο τρίτος θα αυξήσει τις επιλογές στην επίθεση. Καρλίτος και Ρούνιε θεωρούνται σίγουροι για την ενδεκάδα, ο Ιρλανδός αποτελεί ερωτηματικό και θα εξαρτηθεί από τον βαθμό ετοιμότητάς του.
Πάντως, ο καταρτισμός της ενδεκάδας αποτελεί γρίφο και στη σημερινή τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει ο Μιλόγεβιτς το σκηνικό, αφού αρκετές θέσεις αποτελούν ερωτηματικό. 

Ο Καρλίτος θα παίξει δεξιά ή θα μετακινηθεί αριστερά λόγω της απουσίας του Χαφέζ; Αν αλλάξει πλευρά ποιος θα παίξει ως δεξί μπακ; Ο Ράμος που αγωνίστηκε αρκετές φορές στο παρελθόν ή ο Δημητρίου ή ακόμη ο Φιλιώτης, που διεκδικεί και θέση ως αριστερός μπακ αν διατηρηθεί δεξιά ο Καρλίτος. 

Στην μεσαία γραμμή, ο Οικονομίδης έκανε καλό παιχνίδι με την Πάφο και συγκεντρώνει πιθανότητες να διατηρηθεί στην ενδεκάδα. Ποιος θα είναι δίπλα του; Ένας εκ των Φλορέσκου ή Φυλακτού. Σε ρόλο επιτελικού ο Ασίς, ενώ και για την τριπλέτα στην επίθεση υπάρχουν ερωτηματικά.

Αν διατηρηθεί ο Εζέ στην κορυφή τότε οι Μπαντιμπάγκα και ένας εκ των Ράμος, Κιρμ και Σέρινταν θα καλύψει την άλλη θέση στα εξτρέμ. Είναι και η περίπτωση Κασμί που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. 

Ο Μιλόγεβιτς καλείται να λάβει τις αποφάσεις του, να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο ικανό να πάρει τη νίκη. Όποιοι κι αν αγωνιστούν επιβάλλεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι στον Άρη και να επαναφέρουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Autoremarketing

Bet on Alfa