ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΌχι άλλο χαμένος έδαφος

Όχι άλλο χαμένος έδαφος

Μια δύσκολη βδομάδα για όλους μας στην Ομόνοια φθάνει στο τέλος της. Έγιναν πολλά και ευχόμαστε να μην γίνουν άλλα. Να επικρατήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ και όλοι να δούμε το καλό της ομάδας μας. Να επικρατήσει η λογική και όλοι μαζί σαν μια γροθιά να δούμε το μέλλον και τι είναι καλό για το σωματείο μας.
Την ίδια ώρα η ομάδα καλείται το απόγευμα (18:00) να δώσει ένα σημαντικό αγώνα. Θα επιδιώξει απέναντι στον Άρη να επανέλθει στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα, να διατηρήσει τις ελπίδες της για μια καλύτερη θέση, τέτοια που αν είναι δυνατό να της εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Δεν πρέπει να χαθεί άλλο έδαφος. Η Ομόνοια θα πρέπει να κυνηγήσει το καλύτερο. Αυτό επιβάλλει η Ιστορία της! Απέναντι στον Άρη είναι το φαβορί, απομένει να το επιβεβαιώσει εντός αγωνιστικού χώρου. Ναι, ο Άρης είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο σε κάποια παιχνίδια, όμως ως εκεί. Είμαστε η Ομόνοια και η νίκη είναι ο ένας και μοναδικός στόχος.
Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να δείξουν μεγάλο αίσθημα ευθύνης, να αφήσουν πίσω την ήττα από τον Αποέλ, να παίξουν μπάλα για τους εαυτούς τους και τον κόσμο τους. Να «φωνάξουν» πως έχουν τις δυνατότητες να φθάσουν ψηλότερα, να δώσουν χαρές στον κόσμο.
Υπάρχουν απουσίες και μάλιστα σημαντικές, όμως ο Μιλόγεβιτς και πάλι έχει επιλογές να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σύνολο. Αυτοί που θα αγωνιστούν ας σηκώσουν ψηλά τη σημαία της Ομόνοιας και όσοι φίλοι της ομάδας κι αν πάνε γήπεδο, να δώσουν ώθηση για τη νίκη. Όχι άλλο χαμένο έδαφος, όχι άλλο λάδι στη φωτιά. 

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa