ΑρχικήDaily NewsΑνακοίνωση Ομίλου Γυναικών

Ανακοίνωση Ομίλου Γυναικών

μιΟ Όμιλος Γυναικών Ομόνοιας Λευκωσίας, μετά την αποχώρηση ενός ακόμη μέλους από το Διοικητικό Συμβούλιο, ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση τη Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 και ώρα 10:30 π.μ. στον Παρνασσό Στροβόλου.

Bet on Alfa

Ενημερώνουμε τα μέλη μας τα ακόλουθα:

  1. Στην Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση δικαιούνται να συμμετέχουν όλα τα μέλη του Ομίλου εφόσον έχουν τακτοποιημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.
  2. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη άνω των 18 ετών νοουμένου ότι έχουν τακτοποιημένες τις οφειλές τους.
  3. Μέλη τα οποία επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για εκλογή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο θα πρέπει να το πράξουν τούτο, οκτώ μέρες (8) πλήρoυς εικοσιτετραώρου πριν την μέρα και ώρα διεξαγωγής της Συνέλευσης, και συγκεκριμένα μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου 2016, γραπτώς με το  Ειδικό Έντυπο υποψηφιότητας και η πρόταση για συμπερίληψη στον κατάλογο υποψηφίων θα πρέπει να υποστηρίζεται από δύο μέλη του Ομίλου.
  4. Επισύρετε η προσοχή των μελών ότι σε όλες τις περιπτώσεις, το δικαίωμα ψήφου ασκείται πάντοτε αυτοπροσώπως, με την παρουσία της πολιτικής ταυτότητας και καμία εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής δεν γίνεται αποδεκτή.

Για πληροφορίες και έντυπα υποψηφιότητας επικοινωνήστε στο 99-018520

Autoremarketing

Bet on Alfa