ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ"Γίγαντας" Ανθρωπιάς ο Αντώνης Γιωργαλλίδης !

“Γίγαντας” Ανθρωπιάς ο Αντώνης Γιωργαλλίδης !

Σε άλλη μία πράξη ανθρωπιάς που αξίζει τα συγχαρητήρια όλων μας  προχώρησε ο Αντώνης Γιωργαλλίδης…

Bet on Alfa

Σύμφωνα με την συνάδελφο Ελένη Κωνσταντίνου, μία λογοπαθολόγος, ένας ποδοσφαιριστής και ένας μαθητής ενώνουν δυνάμεις και ιδρύουν το Σύνδεσμο Προσώπων που Τραυλίζουν και Φίλων. Η Μαρία Παφίτη, o Aντώνης Γιωργαλλίδης και ο Αντρέας Κυριακίδης, θέλουν να διαφωτίσουν το κοινό για το θέμα του τραυλισμού. Θέλουν να βοηθήσουν άτομα που ίσως ζουν με τον τραυλισμό, αλλά δεν τολμούν να ζητήσουν βοήθεια. Παρόμοιοι σύνδεσμοι υπάρχουν σε όλες τις προηγμένες χώρες και είναι κάτι που έχει ανάγκη και ο τόπος μας. Άλλωστε ο τραυλισμός μπορεί να αντιμετωπιστεί αν γίνει έγκαιρη και σωστή παρέμβαση. 

Όπως εξηγεί η κα Μαρία Παφίτη, εγγεγραμμένη λογοπαθολόγος – ευρωπαϊκή κλινική εξειδίκευση στον τραυλισμό – σκοπός του συνδέσμου είναι να αποτελέσει τον κύριο φορέα  διαφώτισης του κοινού πάνω  στο θέμα του τραυλισμού.

«Οι στόχοι μας θα έχουν να κάνουν πρώτα από όλα:

• να βοηθήσουμε τα ενήλικα πρόσωπα που τραυλίζουν (ΠπΤ) να το αποδεχθούν
• να βοηθήσουμε τις οικογένειες των ατόμων που τραυλίζουν να αποδεχθούν το γεγονός ότι οι οικείοι τους τραυλίζουν αλλά και να τους βοηθήσουμε να δημιουργήσουν ένα υποστηρικτικό περιβάλλον γύρω τους
• να συμβάλουμε σιγά-σιγά ώστε τα ΠπΤ να τύχουν αποδοχής από την κοινωνία, διότι το να κοροϊδεύουμε τον τραυλισμό είναι μορφή ρατσισμού και τέλος
• να διαφωτίσουμε τον κόσμο πάνω στο θέμα της πρώιμης παρέμβασης, δηλαδή όσο πιο νωρίς ξεκινούμε κατάλληλη θεραπεία, τόσο πιο πολλές είναι οι πιθανότητες το άτομο να μην τραυλίζει στην ενήλική του ζωή».

«Αγαπήστε τον εαυτό σας όπως είναι» 

Αναγνωρίσιμος και αγαπητός, ο ποδοσφαιριστής Αντώνης Γιωργαλλίδης έχει ενώσει τις δικές του δυνάμεις σε αυτή την προσπάθεια. Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα ζητήματα τραυλισμού δίνει θάρρος σε άλλα παιδιά, νεότερα, να αντιμετωπίσουν το πρόβλημά τους. Πρώτα απʼόλα, όπως επισημαίνει, είναι σημαντικό ο καθένας να αγαπήσει τον εαυτό του όπως είναι. Με την υποστήριξη που είχε από την οικογένειά του ο ίδιος κατάφερε να ενδυναμωθεί και να πορευτεί στη ζωή του με επιτυχία. Τα όποια κακόβουλα και ρατσιστικά σχόλια ιδιαίτερα όταν βρίσκεται κάτω από τις πόρτες του γηπέδου, τον αφήνουν αδιάφορο. Ο,τι και να λένε ο ίδιος δεν ενοχλείται γιατί έχει καταφέρει να αποδεχθεί τον εαυτό του.

Πηγή dialogos.com

Ο Αντώνης Γιωργαλλίδης δεν είναι η πρώτη φορά που παρόλα τα αρνητικά που υπάρχουν στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, προβάλει με τον καλύτερο τρόπο τον κοινωνικό χαρακτήρα που μπορεί να έχει το άθλημα. Και πάλι Μπράβο Αντώνη!!! 

Autoremarketing

Bet on Alfa