ΑρχικήDaily NewsΖητούμενο η ηρεμία

Ζητούμενο η ηρεμία

Αυτό που απαιτείτο και είχε τεράστια ανάγκη η Ομόνοια κόντρα στον Άρη ήταν η νίκη. Είτε θα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, είτε όχι. Το κατάφερε στο ήμισυ, αφού στο πρώτο ημίχρονο η παρουσία της ήταν αρκετά καλή, τα χάλασε στο δεύτερο και κυρίως στο τελευταίο 15λεπτο, από το σημείο που δέχθηκε το εύκολο γκολ μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Bet on Alfa

Ζητούμενο για την Ομόνοια, πλέον, είναι η ηρεμία της. Σε όλους τους τομείς, είτε αυτό αφορά στο αγωνιστικό, είτε στα εξωαγωνιστικά. Θα πρέπει να μπει ένα τέλος στην κόντρα διοίκησης και οργανωμένων, για το καλό της ομάδας, του σωματείου. Άλλωστε, τον Μάιο υπάρχουν εκλογές και εκεί θα αποφασίσουν τα μέλη του σωματείου για την επόμενη μέρα.

Η επιτυχία επί του Άρη θα επουλώσει (όσο γίνεται) τις πληγές που άφησε η περασμένη βδομάδα, τόσο η ήττα από τον Αποέλ, όσο και τις αλληλοκατηγορίες του Δ.Σ. και της Θύρας 9. Τέτοιες ενέργειες, χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων, μόνο ζημιά κάνουν και όσο δεν το αντιλαμβάνονται όλοι είναι η ομάδα που θα υποφέρει.

Εφόσον καταφέρει η ομάδα να πορευθεί με ηρεμία, τότε θα αυξήσει και τις πιθανότητές της να πετύχει τους στόχους της. Δεν απέχει και πολύ από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, τη στιγμή που υπολείπονται ακόμη 12 αγωνιστικές και όλα είναι πιθανά, ενώ στο κύπελλο είναι μια ανάσα από την παρουσία της στον τελικό. Έχει να υπερπηδήσει άλλο ένα εμπόδιο σε διπλούς αγώνες, ώστε να είναι σε θέση να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Σε άλλη μια δύσκολη σεζόν η Ομόνοια δηλώνει παρούσα, κι ας μην έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι εκεί, διεκδικητική, κι ας παρουσιάζει αστάθεια που της στοιχίζει να «χτυπήσει» κάτι καλύτερο.

Η σταθερότητα είναι αναγκαία. Και έδειξε η Ομόνοια ότι, όταν υπάρχει ηρεμία και όλοι είναι επικεντρωμένοι στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία, τότε μπορεί να έχει ισορροπία. Όταν θέλεις όλα μπορούν να γίνουν. Ας συμβάλουμε όλοι για το καλό της ομάδας. Είναι στο χέρι μας.

Autoremarketing

Bet on Alfa