ΑρχικήDaily NewsΣτο -5 από το καρέ, στο -6 από την...

Στο -5 από το καρέ, στο -6 από την Ευρώπη

Η 24η αγωνιστική ανήκει στην ιστορία, με την Ομόνοια να κάνει το καθήκον της και να επιστρέφει στις επιτυχίες, επικρατώντας του Άρη (2-1). Το σκορ μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο αν οι επιθετικοί της Ομόνοιας αξιοποιούσαν τις ευκαιρίες που είχαν, ενώ και το γκολ του αντιπάλου μπορούσε να αποφευχθεί αφού χωρίς να κάνει ευκαιρία εκμεταλλεύτηκε ένα παιδικό λάθος της άμυνας και μείωσε.

Bet on Alfa

Όπως και να έχει, η Ομόνοια πήρε το τρίποντο και ανέβηκε στους 43 βαθμούς. Μάλιστα, σε συνδυασμό με την ήττα της Ανόρθωσης από τον Αποέλ, η διαφορά από το καρέ μειώθηκε στους πέντε βαθμούς. Παράλληλα, η Ομόνοια απέχει έξι βαθμούς από την τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, εκεί που βρίσκεται πλέον ο Απόλλωνας. Δηλαδή, το -6 από την τέταρτη θέση και το -8 από την τρίτη που ήταν την περασμένη βδομάδα, έχουν μειωθεί και η προοπτική είναι ακόμη καλύτερη για το «τριφύλλι».

Πόσω μάλλον όταν ο Απόλλωνας θα κληθεί να δώσει δυο ντέρμπι με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος. Θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ εκτός έδρας και τον Αποέλ εντός. Θεωρείται βέβαιο ότι θα προκύψουν απώλειες βαθμών για τις ομάδες που προπορεύονται και εφόσον η Ομόνοια πετύχει το απόλυτο με Παραλίμνι εκτός και ΑΕΛ εντός έδρας, θα μειώσει περαιτέρω την διαφορά.

Το ματς με το Παραλίμνι το Σάββατο δεν θα είναι εύκολο, αφού η γηπεδούχος ομάδας παίζει το προτελευταίο της χαρτί για την παραμονή. Ίσως να είναι και το τελευταίο. «Καίγεται» για τους βαθμούς, όμως και πάλι το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την Ομόνοια. Είναι καλύτερη ομάδα και καλείται να το επιβεβαιώσει.

Η απώλεια βαθμών που είχε η Ομόνοια στο ματς του Α’ γύρου, είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες, οι οποίοι θα πάνε και υποψιασμένοι, γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος τους στέρησε δυο βαθμούς αλλά και το γεγονός ότι κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

Autoremarketing

Bet on Alfa