ΑρχικήDaily NewsΟ Χαφέζ και το κρίσιμο παιχνίδι στο Παραλίμνι

Ο Χαφέζ και το κρίσιμο παιχνίδι στο Παραλίμνι

Μπορεί να πέρασε σχεδόν ασχολίαστο, αλλά οι σημαντικές απουσίες ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι με τον Άρη, προβλημάτισαν αρκετά τον Μιλόγιεβιτς. Την ίδια λοιπόν στιγμή που η προσοχή του κόσμου ήταν στραμμένη περισσότερο το τι θα γίνει έξω από το στάδιο πριν τον αγώνα και στις κερκίδες του ΓΣΠ, ο Μιλόγιεβιτς είχε ένα σωρό αγωνιστικά προβλήματα να διαχειριστεί… Η απουσία κυρίως των δύο εκ των τεσσάρων βασικών αμυντικών της ομάδας (Ρουνιέ, Χαφέζ), αλλά και η λειψανδρία στο επιθετικό κομμάτι τον ‘ταλαιπώρησαν’.

Bet on Alfa

Η επιλογή να παίξει ο Καρλίτος αριστερά στην άμυνα και ο Ράμος δεξιά αλλά του Εζέ στο αριστερό φτερό της επίθεσης, δεν ήταν οι ιδανικές για τον προπονητή. Κάτω από τις δεδομένες συνθήκες, ίσως να ήταν όμως και οι μοναδικές. Η αριστερή πλευρά της ομάδας δεν ‘τράβηξε’, με το βάρος να πέφτει όλο στην δεξιά πλευρά. Ευτυχώς ο Ράμος έκανε καλό παιχνίδι και βοήθησε τον Μπατιμπαγκά και επιθετικά.

Θεωρούμε λοιπόν, σημαντικό δεδομένο, την επιστροφή πρώτα και κύρια του Χαφέζ στην εντεκάδα. Με την ‘επανατοποθέτηση’ του νεαρού Αιγύπτιου στο αριστερό άκρο της άμυνας, θα μπορέσει ο Καρλίτος να πάει δεξιά που είναι η φυσιολογική του θέση. Ταυτόχρονα θα δοθεί η δυνατότητα στον Μιλόγιεβιτς να εκμεταλλευτεί τον Ράμος στο επιθετικό κομμάτι, που του ταιριάζει καλύτερα.

Είναι δεδομένο, ότι η επιστροφή Μπεμπέ, θα δώσει βάθος τον πάγκο, την ίδια στιγμή που ο Ρουνιέ θα διεκδικήσει θέση βασικού στο κέντρο της άμυνας.

Είναι πολύ σημαντικό, να αρχίζει να γεμίζει η ομάδα εν’ όψη και των playoff. Εκεί όπου τα ντέρμπι θα είναι συνεχόμενα και τα παιχνίδια δυνατά. Αυτό στην ουσία σημαίνει περισσότερες κάρτες και περισσότερους τραυματισμούς. Αν δει κάποιος το ποινολόγιο της ομάδας, θα καταλάβει τι εννοούμε. Ο Κιρμ λοιπόν και ο Μαργκάσα, αποτελούν τους πρώτους δύο ποδοσφαιριστές που θέλει άμεσα να επανεντάξει ο Μιλόγιεβιτς στην 11άδα. Ο Σλοβένος αποτελεί μια ποιοτική λύση στα φτερά της επίθεσης. Από την άλλη ο Πορτογάλος αποτελεί ένα απαραίτητο γρανάζι για τον άξονα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Μιλόγιεβιτς θέλει διακαώς να δοκιμάσει ένα σχήμα με Μαργκάσα, Φλορέσκου στον άξονα. Θεωρεί ότι αυτοί οι δύο θα του δώσουν την ποιότητα που λείπει στην ομάδα στο δημιουργικό κομμάτι. Την ίδια στιγμή, δεν θα αναγκάζεται ο Ασίς, να επιστρέφει στην άμυνα για να ‘κουβαλά’ μπάλα στην επίθεση.

Θετικό λοιπόν το γεγονός ότι η ομάδα, θα ταξιδέψει ενισχυμένη αγωνιστικά στο Παραλίμνι. Την ίδια στιγμή επιβάλλεται να γίνει δουλειά και στο ψυχολογικό κομμάτι. Ο αγώνας με την Ένωση δεν θα είναι εύκολος. Εύκολο θα τον κάνουν οι ποδοσφαιριστές μας, αν εξαλείψουν τα ανόητα λάθη και αγωνιστούν συγκεντρωμένα και παθιασμένα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Ουσιαστικά αυτή είναι και η μοναδική εβδομάδα που απομένει για ανασύνταξη δυνάμεων. Θα ακολουθήσει (σσ. την επόμενη βδομάδα) μεσοβδόμαδα το παιχνίδι με την ΑΕΛ και μετά ο Γολγοθάς τον playoff. Μέσα σε όλα αυτά προσθέστε και τους δύο ημιτελικούς κυπέλλου.

Έφτασε λοιπόν η ώρα της κρίσης. Ας ελπίσουμε ότι στο Παραλίμνι η ομάδα θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς τα εμπρός. Γιατί αν συνεχίσουμε την κατρακύλα προς τα πίσω, ο πάτος είναι το μόνο σημείο που θα συναντήσουμε….

Autoremarketing

Bet on Alfa