ΑρχικήDaily NewsΑνοίγει η πόρτα ενδεκάδας για Οικονομίδη

Ανοίγει η πόρτα ενδεκάδας για Οικονομίδη

Ο τραυματισμός του Φλορέσκου ήταν η είδηση που επικέντρωσε το ενδιαφέρον τον Ομονοιατών κατά την χθεσινή ημέρα. Ο Ρουμάνος, με το ιδιόμορφο μουσάκι και το όνομα στην φανέλα να παραπέμπει σε … Ισπανό (GEO FLORES) κέρδισε αρκετές συμπάθειες ανάμεσα στον κόσμο. Όχι τόσο γιατί έθελξε με την απόδοση του (δεν βγάζει μάτια που λέμε) αλλά έχει κάποια τεχνικά χαρίσματα που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Ιδιαίτερα για την ηρεμία στο παιχνίδι του, το καλό κράτημα της μπάλας αλλά και το πάθος που τον διακατέχει.

Bet on Alfa

Από εκεί και πέρα, ο Φλορέσκου, παλεύει εδώ και ημέρες να ξεπεράσει κάποια μυικά προβλήματα, απόρροια της αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους. Ας ελπίσουμε ότι σταδιακά θα ξεμπερδεύει με αυτά.

Η εξέλιξη αυτή ανοίγει την πόρτα της ενδεκάδας στον Γιώργο Οικονομίδη. Το αν θα καταφέρει να την εκμεταλλευτεί, είναι μια άλλη ιστορία. Ο Γιώργος, στην δεύτερη του χρονιά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είχε μια κάμψη στην απόδοση του. Αναμενόμενο θα έλεγε κανείς… Από εκεί και πέρα, αυτό που αναμένει ο μέσος Ομονοιάτης από τον Οικονομίδη, είναι να δείξει ότι πραγματικά καίγεται για την φανέλα του βασικού. Να δείξει πάθος, αυτοπεποίθηση, να ζητήσει και να μοιράσει μπάλα.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, αν αυτή η ιστορία, με την ανανέωση του συμβολαίου είχε αρνητική επίδραση στον Κύπριο μέσο. Ή αν απλά οι τραυματισμοί που εμφανίστηκαν φέτος, τον ‘πήραν πίσω’. Το ζήτημα για τον ίδιο είναι ότι αυτή την στιγμή αποτελεί την τέταρτη επιλογή στον άξονα, πίσω από τον Φλορέσκου, τον Φυλακτού αλλά και τον Μαργκάσα. Στον ίδιο επαφίεται, στο πως θα διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Δυνατότητες έχει αλλά χρειάζεται και αρκετή δουλειά ώστε να βελτιώσει το παιχνίδι του, ιδιαίτερα στο δημιουργικό κομμάτι.

Γράψαμε και χτες ότι ο αγώνας στο Παραλίμνι έινια κομβικός για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν θα πρέπει να τα δώσουν όλα για το τρίποντο. Γιατί πλέον, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα, αναπόφευκτα θα κριθούν και αυτοί. Και αν σε αγώνες απέναντι στην Ένωση, δεν μπορούν να κερδίσουν, δεν ξέρουμε τι μπορούμε να αναμένουμε από αυτούς στα playoff.

Autoremarketing

Bet on Alfa