ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα πλημμυρίσουμε με κόσμο το Ελευθερία από άκρη σε...

Να πλημμυρίσουμε με κόσμο το Ελευθερία από άκρη σε άκρη!

Πριν από μερικά  χρόνια η άσχημη πορεία των άλλων τμημάτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ιδιαίτερα αυτού της πετόσφαιρας, ήταν  το μεγάλο παράπονο του κόσμου της ομάδας μας.

Bet on Alfa

Οι μέτριες πορείες αλλά κυρίως το ότι το μεγαλύτερο Σωματείο στην Κύπρο δεν μπορούσε να διαμορφώσει τις συνθήκες και να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους στο άθλημα δημιουργούσαν από μόνα τους ένα σκηνικό το οποίο δεν αρμόζε στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Πέραν του φούτσαλ, στην πετόσφαιρα και στην καλαθόσφαιρα, γινόταν μάχη επιβίωσης. Όπως πολύ καλά τα είπε και ο πριν από λίγες ημέρες δημόσια ο πετοσφαιριστής της ομάδας μας Αχιλλέας Πετρακίδης, το Τμήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν σχεδόν υπό διάλυση και συντηρείτο με τα απολύτως απαραίτητα και ενίοτε ούτε καν με αυτά. Αυτό που κράτησε εν ζωή το Τμήμα, ήταν κυρίως η αγάπη από τους πετοσφαιριστές της, τα δικά της παιδιά, που χωρίς τα βασικά, αγωνίζονταν για την τιμή της φανέλας, για την αγαπημένη τους ομάδα!

Αυτά όλα όμως ανήκουν στο παρελθόν. Η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ την τελευταία τριετία όχι μόνο πρωταγωνιστεί αλλά τείνει να χτίσει την δική της αυτοκρατορία στο άθλημα. Οι κατακτήσεις ενός πρωταθλήματος και δύο super cup τα τελευταία δύο χρόνια αλλά και το φετινό αήττητο της ομάδας μας στο πρωτάθλημα προστάζουν από μόνα τους τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό αυτής της ομάδας. Αυτών των παιδιών που τιμούν την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όσο λίγοι, και μας κάνουν περήφανους κάθε εβδομάδα στα γήπεδα.

Δυστυχώς αυτή η ξέφρενη πορεία της ομάδας μας δεν έχει το αντίκρισμα στην προσέλευση κόσμου στο γήπεδο. Οι πετοσφαιριστές μας αγωνίζονται κάθε εβδομάδα μπροστά από λίγους, ρομαντικούς, ανθρώπους οι οποίοι ήταν διαχρονικά στον πλευρό της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αυτό δεν αξίζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Όσες νίκες και να πετύχουν οι πετοσφαιριστές του Σάββα Σάββα δεν θα τις χαρούν αν ο κόσμος δεν πάρει την απόφαση να σταθεί δίπλα τους. Όσες κατακτήσεις τροπαίων κι να  πετύχουν θα τους πνίγει πάντα αυτό το “γιατί”! Και αυτό είναι κάτι που δεν αξίζει σε αυτά τα παιδιά!

Ας κάνουμε την αρχή από την ερχόμενη Παρασκευή κόντρα στην Ανόρθωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ας πλημμυρίσουμε με κόσμο το Στάδιο Ελευθερία από άκρη σε άκρη κι ας στείλουμε το μήνυμα ότι ο πράσινος λαός ξέρει να τιμά αυτούς που τιμούν την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Κανένας να μην απουσιάσει.Η ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς μας χρειάζεται. Ας φανούμε συνεπείς στο ραντεβού!

Autoremarketing

Bet on Alfa