ΑρχικήUncategorizedΔημητρίου:"Δεν τίθεται θέμα αγωνιστικών προβλημάτων"

Δημητρίου:”Δεν τίθεται θέμα αγωνιστικών προβλημάτων”

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε o εκπρόσωπος επικοινωνίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου, στον Super Sport FM:

Bet on Alfa

Για το νέο τραυματισμό του Ασίς:

«Ένιωσε μια ενόχληση, ένα μυϊκό πρόβλημα. Αποχώρησε από την προπόνηση και θα δούμε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Είναι δεδομένο ότι θα χάσει τα δύο επόμενα παιχνίδια. Θα περιμένουμε να δούμε πόσο καιρό θα τον χάσουμε. Είναι ένα πλήγμα για την ομάδα μας. Η ομάδα όμως στηρίζεται στη συνολική της δουλειά και θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό του. Εκτός είναι οι Χριστοφή, Σκέμπρι και Φλορέσκου. Για τον Μαργκάσα θα δούμε σήμερα ή και στην τελευταία προπόνηση αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Για τον Κασμί θα δούμε σήμερα αν θα μπορεί να προπονηθεί».

Αν υπάρχει εξήγηση για τα μαζεμένα προβλήματα τραυματισμών:  

«Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Είναι αδύνατο μια ομάδα να βγάλει τη χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Υπάρχουν οι τραυματισμοί από χτυπήματα και οι μυϊκοί τραυματισμοί. Τους τελευταίους 2-3 μήνες η ομάδα είχε αρκετούς τραυματισμούς. Οι περισσότεροι προήλθαν από χτυπήματα από αντίπαλους ή κατά τη διάρκεια της προπόνησης».

Στη συνέχεια ο Α. Δημητρίου ανέλυσε ένα προς ένα όλους του τραυματιστές των ποδοσφαιριστών της ομάδας και πως αυτοί προέκυψαν: 

– Μπρανέσκου – χτύπημα στον καρπό σε αγώνα της Εθνικής του.

– Καρλίτος – χτύπημα στον αστράγαλο σε αγώνα με την Πάφο

– Μαργκάσα – τραυματισμός στον ώμο σε αγώνα με τον Απόλλωνα

– Ρούνιε – τραυματισμός στην κλείδα σε μαρκάρισμα που του έγινε

– Φυλακτού – τραυματισμός στον αστράγαλο από χτύπημα σε αγώνα με τον Εθνικό

– Δημητρίου –  χτύπημα στην προπόνηση

– Κιρμ – τραυματισμός στο γόνατο από χτύπημα στην προπόνηση

– Σκέμπρι – τραυματισμός στον ώμο στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ

– Σέρινταν – χτύπημα σε αγώνα με την Πάφο που του δημιούργησε πρόβλημα

Αυτοί οι ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν από μια κατάσταση που δεν μπορούσε να προβλεφθεί. Υπήρχαν και οι μυϊκοί τραυματισμοί.

Ρουσιάς – στον αγώνα με την Πάφο

Φλορέσκου – διάταση μυός στην προπόνηση και αυτή έχει εξήγηση από την αποχή που είχε ο ποδοσφαιριστής πριν έρθει στην Ομόνοια.

Ο Ασις είναι 38χρονών και είναι ο πρώτος σε λεπτά συμμετοχής. Το πρόβλημα του είναι από την επιβάρυνση που είχε.

Ο Χριστοφή αντιμετωπίζει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και μεγάλο διάστημα.

Το συμπέρασμα είναι ότι τα περισσότερα προβλήματα ήταν άτυχες στιγμές».

Για την κατάσταση του Χριστοφή: 

«Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε το πότε θα επιστρέψει. Ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα αποκατάστασης. Αξιολογείται από το ιατρικό επιτελείο αλλά και συνεργάτες της ομάδας. Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση που σπάνια τη συναντάς σε ποδοσφαιριστή. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, ιδιαίτερους χειρισμούς και υπομονή για να επιστρέψει. Θέλει τον χρόνο του. Αποφεύγουμε να οριοθετήσουμε το χρόνο της επιστροφής του. Μόλις το ιατρικό τιμ νιώσει έτοιμο να το κάνει, τότε θα ενημερώσουμε τον κόσμο».

Για τον αγώνα με την Ένωση:

«Για μας δεν τίθεται θέμα αγωνιστικών προβλημάτων. Έχουμε ένα ρόστερ έτοιμο για να βγάλει εις πέρας την αποστολή. Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ούτε για δικαιολογία, ούτε για τίποτε άλλο. Οι ποδοσφαιριστές είναι ικανοί να πάνε στο Παραλίμνι και να φέρουν τους τρεις βαθμούς. Αναμφίβολα η Ένωση καίγεται για βαθμούς και παίζει για τη σωτηρία της. Έχουμε και εμείς το στόχο της εξόδου στην Ευρώπη που είναι πολύ σημαντικό για μας. Σε τέτοια παιχνίδια, οι μεγάλες ομάδες πάνε στην έδρα του αντιπάλου, παίρνουν τη νίκη και φεύγουν».

Για το οικονομικό: 

«Αύριο θα γίνει μια δημοσιογραφική διάσκεψη για να παρουσιαστούν τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2016-2017. Θα λεχθούν αρκετά για τα εισιτήρια αλλά και τα κριτήρια Μαρτίου».

Autoremarketing

Bet on Alfa