ΑρχικήDaily NewsΔιαρκείας και Κριτήρια στο προσκήνιο

Διαρκείας και Κριτήρια στο προσκήνιο

Τα κριτήρια Μαρτίου της ΟΥΕΦΑ όλο και πλησιάζουν. Είναι τα πιο σημαντικά σε μια σεζόν, αφού κρίνουν πολλά για το μέλλον των σωματείων.

Bet on Alfa

Οι επιπτώσεις αν ένας σύλλογος δεν καταφέρει να περάσει τα συγκεκριμένα κριτήρια είναι καταστροφικές.

1) Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.

2) Δεν μπορεί να κάνει μετεγγραφές.

3) Αρχίζει την επόμενη σεζόν με -6 βαθμούς.

Η Διοίκηση από όσα λέγονται, κάνει τεράστια προσπάθεια για να μπορέσει να είναι συνεπής, να παραδώσει τον φάκελο με όσα απαιτούνται και να ξεπεράσει ένα σημαντικό σκόπελο.


Ωστόσο, οι προσπάθειες που γίνονται και το ποσό που υπολογίζεται να συγκεντρωθεί από τις ενέργειες της Διοίκησης, δεν είναι επαρκές για να καλύψει τις ανάγκες το σωματείο και να εναρμονιστεί με τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ.


Γι’ αυτό και ο κόσμος της Ομόνοιας, είναι αυτός που σε μεγάλο βαθμό θα αποτελέσει και πάλι σανίδα σωτηρίας για το σωματείο. Πώς; Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, κυρίως. Δεν είναι τυχαίο που το Δ.Σ. εξήγγειλε συνέντευξη Τύπου για αύριο το μεσημέρι, με θέμα τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2016-17.

Είναι σύνηθες φαινόμενο τα τελευταία χρόνια να αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας πολύ πιο νωρίς, ώστε να εξασφαλίζεται ένα ποσό, αναγκαίο για τα κριτήρια Μαρτίου. Παράλληλα αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλες κινήσεις μέσω των οποίων ο κόσμος θα μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά.

Αναπόφευκτα ο κόσμος θα κληθεί για άλλη μια φορά να συνεισφέρει, να βάλει το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια να κρατηθεί όρθιο οικονομικά το σωματείο.


Στην αυριανή συνέντευξη Τύπου αναμένεται να λεχθούν κι άλλα σημαντικά πράγματα για το μέλλον του σωματείου, της νυν Διοίκησης και όχι μόνο.

Autoremarketing

Bet on Alfa