ΑρχικήDaily NewsΠροβληματίζουν οι μυϊκοί τραυματισμοί

Προβληματίζουν οι μυϊκοί τραυματισμοί

Ο ένας τραυματισμός διαδέχεται τον άλλο και το πρόβλημα δεν λέει να κοπάσει. Μάλιστα, το πιο ανησυχητικό είναι ότι τελευταίως οι πλείστοι τραυματισμοί είναι μυϊκοί και είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει και την τεχνική ηγεσία και όσους είναι κοντά στην ομάδα. 

Bet on Alfa

Τις τελευταίες βδομάδες οι τραυματίες ποδοσφαιριστές ανήλθαν στους δέκα, με τους μισούς απ’ αυτούς να υποφέρουν από μυϊκό τραυματισμό. Χθες ήταν ο Ασίς, προχθές ο Φλορέσκου, προηγουμένως οι Χριστοφή, Σέρινταν και Ρουσιάς. Προσθέστε σ’ αυτούς και τους τραυματισμούς των Κιρμ, Ρούνιε,  Καρλίτος… Σκέμπρι και Μαργκάσα δέχτηκαν κτυπήματα, γι’αυτό και μπαίνουν σε ξεχωριστή κατηγορία. 

Η Ομόνοια θα πάει στα ματς με το Παραλίμνι και την ΑΕΛ με σημαντικές απουσίες. Ακολούθως, θα εισέλθει στα πλέι οφ, ενώ είναι και τα ημιτελικά του κυπέλλου. Μια σειρά από δυνατά παιχνίδια, με την ένταση να είναι σε ψηλό επίπεδο. Αν είναι κάθε λίγο και λιγάκι να πέφτει και ένας ποδοσφαιριστής με μυϊκό πρόβλημα που θα πάει να σταθεί η ομάδα.

Η ευθύνη βαραίνει στον μεγαλύτερο βαθμό την τεχνική ηγεσία, η οποία θα πρέπει να αναζητήσει το πρόβλημα. Παράλληλα, το ιατρικό τιμ και όσοι είναι καθημερινά στο «Ηλίας Πούλλος» να διαπιστώσουν τι φταίει και προκαλούνται τραυματισμοί.

Πάντως, πληροφορίες φέρουν ποδοσφαιριστές να είχαν παραπονεθεί για τον τρόπο εκγύμνασης, κάτι που επισημάνθηκε και από ανθρώπους που ζουν καθημερινά την ομάδα.

Ας ευχηθούμε ότι θα δοθεί άμεσα λύση και δεν θα παρατηρηθεί το ίδιο φαινόμενο στη συνέχεια.

Autoremarketing

Bet on Alfa