ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟι πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας 2016-17 (τιμολόγηση σε...

Οι πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας 2016-17 (τιμολόγηση σε τρεις Φάσεις)

Το Σωματείο μας, σε δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε σήμερα (26/02), ενημέρωσε για την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Bet on Alfa

Αρχικά, το λόγο πήρε ο α΄ αντιπρόεδρος του Σωματείου μας, κ. Πανίκος Νεοφύτου, ο οποίος έστειλε το μήνυμα πως το τριετές στρατηγικό πλάνο του Διοικητικού Συμβουλίου αποδίδει και η προσπάθεια για οικονομική ανάκαμψη βρίσκεται σε καλό δρόμο. Συνοπτικά, τα όσα ανέφερε ο κ. Πανίκος Νεοφύτου:

“Η έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, από τις 04 Μαρτίου 2016, αποτελεί μέρος των ενεργειών που συμπεριλαμβάνονται στο τριετές στρατηγικό πλάνο, που το Διοικητικό Συμβούλιο εφαρμόζει τα τελευταία δύο χρόνια, στα οποία βρίσκεται στην ηγεσία του Σωματείου.

Μέσα από τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, στοχεύουμε στην αύξηση των εσόδων του Σωματείου μας, για τον μήνα Μάρτιο, ούτως ώστε σε συνδυασμό με τις προγραμματισμένες ενέργειες που κατέβαλε και θα καταβάλει το Διοικητικό Συμβούλιο, να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό που απαιτείται, προκειμένου να περάσει με επιτυχία η ΟΜΟΝΟΙΑ τα κριτήρια Μαρτίου της ΟΥΕΦΑ.

Οι υποχρεώσεις που εμπίπτουν στα κριτήρια Μαρτίου, αφορούν τα ακόλουθα:

– Μισθούς ποδοσφαιρικής ομάδας.

– Διακανονισμοί: α) πρώην ποδοσφαιριστές

β) υποχρεώσεις προς το Κράτος

Για να μπορέσει το Σωματείο μας να ξεπεράσει άλλο ένα υψηλό εμπόδιο, τα κριτήρια Μαρτίου της ΟΥΕΦΑ, στον δρόμο με τελικό στόχο την οικονομική ανάκαμψη, χρειάζεται και τη συμπαράσταση του κόσμου του.

Οι ενέργειες που κατέβαλε και θα καταβάλει το Διοικητικό Συμβούλιο, θα καλύψουν σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια για επιτυχή κατάληξη στα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ, όμως δεν πρόκειται να μπορέσουν από μόνες τους, να οδηγήσουν στην υλοποίηση του μεγάλου στόχου της εξασφάλισης αδειοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Ουσιαστικά, το μέγεθος της θετικής ανταπόκρισης του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όσο αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα της όλης προσπάθειας.

Όλοι μαζί θα βγούμε νικητές και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πραγματοποιήσει άλλο ένα αποφασιστικό βήμα προς την οικονομική εξυγίανση. Εκφράζουμε τη σιγουριά, πως το τέλος θα μας βρει ξανά νικητές.

Δεν θα πρέπει να φοβόμαστε να δούμε την αλήθεια στα μάτια.

Οι επιπτώσεις σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουμε με τα κριτήρια Μαρτίου, είναι οι ακόλουθες:

– Θα μας αφαιρεθούν έξι βαθμοί από το νέο πρωτάθλημα.

– Δεν θα έχουμε δικαίωμα συμμετοχής στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

– Δεν θα έχουμε δικαίωμα πραγματοποίησης μετεγγραφών.

– Δεν θα έχουμε δικαίωμα ανανέωσης συμβολαίων.

Είμαστε βέβαιοι πως, κανένας ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ δεν τολμά ούτε να φανταστεί, ότι θα επιβληθούν στην ομάδα μας αυτές οι ποινές. Θα είναι καταστροφή.

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος, στοχεύουμε στην κατάκτηση του κυπέλλου. Ταυτόχρονα, όμως, επιδιώκουμε και τη σημαντική βελτίωση της βαθμολογικής μας θέσης στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι τελευταίες χρονιές, είναι οι πιο δύσκολες στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ποτέ ξανά στο παρελθόν, δεν κινδύνευε η ύπαρξη του Σωματείου μας. Από το 2012 και έπειτα, δίνουμε καθημερινά ένα άνισο αγώνα για οικονομική επιβίωση.

Και, ναι, όλοι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ μαζί, κερδίζουμε μία-μία αυτές τις “μάχες”.

Επιβάλλεται αυτήν την προσπάθεια να την συνεχίσουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο, όσο αφορά την προσπάθεια για οικονομική ανάκαμψη. Το τριετές πλάνο που ακολουθεί με συνέπεια το Διοικητικό Συμβούλιο, αποδίδει. Όταν θα ολοκληρωθεί αυτό το πλάνο, τότε εκτιμάται πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει απαλλαγεί από τους διακανονισμούς, που τα τελευταία χρόνια είναι σαν θηλιά στο λαιμό της.

Αυτό θα σημαίνει πως ο κίνδυνος για να υποστεί το Σωματείο μας καταστροφικές επιπτώσεις από την ΟΥΕΦΑ, περιορίζεται αισθητά και θα μας δοθεί η δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε με μεγαλύτερη άνεση τις οικονομικές μας υποθέσεις.

Συνεπώς, εάν περάσουμε με επιτυχία και αυτά τα κριτήρια Μαρτίου, τότε θα “σβήσουμε” και άλλους διακανονισμούς, όπως και μέρος των υποχρεώσεων προς το κράτος. Θα κάνουμε, δηλαδή, άλλο ένα σημαντικό βήμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη διάρκεια της θητείας του, κλήθηκε να διαχειριστεί αρκετές ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις.

Σε αυτήν την χρονική περίοδο των 24 μηνών που διοικεί το Σωματείο, έχει λάβει σημαντικές αποφάσεις, μέσα σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, που όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει, στόχευαν στο να διατηρήσουμε το Σωματείο μας όρθιο και ικανό να ανταποκρίνεται ικανοποιητικά στις οικονομικές και λειτουργικές του υποχρεώσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο στοχεύει να παραδώσει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε πολύ καλύτερη κατάσταση, σε σχέση με το πώς την είχε παραλάβει, δύο χρόνια προηγουμένως. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι προοπτικές για το μέλλον, θα είναι ευοίωνες.

Ταυτόχρονα, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα πρέπει να αγκαλιάσει με θετική προσέγγιση και να συνδράμει ενεργά, στην προσπάθεια που καταβάλλεται. Χρειάζεται υπομονή και αντοχή, γιατί πιστεύουμε πως το τέλος της προσπάθειας αυτής θα είναι γλυκό και θα το απολαύσουμε.

Κατανοούμε την στεναχώρια του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όλους μας ενοχλεί που η ομάδα μας δεν θέτει, ακόμη, στόχο για κατάκτηση πρωταθλήματος. Αυτή, όμως, είναι μία προσωρινή κατάσταση, γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ σιγά-σιγά ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή!

Όπως θα διαπιστώσετε στην ανάλυση που θα γίνει όσο αφορά τα πακέτα των εισιτηρίων διαρκείας, υπάρχει σημαντική μείωση στις τιμές, για όσους θα αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας μέχρι τις 5 Απριλίου 2016, μία μείωση που, ασφαλώς, αποτελεί μέρος του τριετούς στρατηγικού πλάνου.

ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΕΣ / ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ,

Προμηθευτείτε το εισιτήριο διαρκείας σας εντός Μαρτίου και εξασφαλίστε τη θέση σας στο γήπεδο, δίπλα στην ομάδα μας, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και βοηθήστε με αυτόν τον τρόπο να συνεχίσει δυναμικά το Σωματείο μας την προσπάθεια για οικονομική ανάκαμψη.

Σας διαβεβαιώνουμε ξανά, πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, όσο αφορά αυτήν την προσπάθεια.

Τώρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται ακόμη ένα σπρώξιμο, ακόμη μια αγκαλιά, ακόμη μια “ένεση” αγάπης, από όλους εμάς, τον κόσμο της.

Θα της αρνηθεί κανείς;

Είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί ξανά!

Όλοι μαζί μπορούμε!”.

Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο Υπεύθυνος του Τμήματος Μάρκετινγκ του Σωματείου μας, κ. Παναγιώτης Καμασιά, ο οποίος ανέλυσε το πλάνο προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας και ενημέρωσε για την τιμολόγησή τους, η οποία χωρίζεται σε τρία επίπεδα, ανάλογα με την χρονική περίοδο που ο κάθε φίλαθλος θα προμηθευτεί.

Το εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει τους πιο κάτω αγώνες:

 • 13 εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος 2016-17.
 • 5 εντός έδρας αγώνες κατάταξης πρωταθλήματος 2016-17.
 • 2 εντός έδρας αγώνες κυπέλλου, που αφορούν την φάση των 16 και την φάση των 8 (εκτός είναι η πρώτη φάση τον νοκ αουτ, ο ημιτελικός και ο τελικός).

Πίνακας τιμών εισιτηρίων διαρκείας 2016-17 (τρεις φάσεις)

Α΄ Περίοδος: Μαρτίου 04/03/2016 – 05/04/2016

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ
PREMIUM 450 250* 100*
ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΤΩ 250 175 50
ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΝΩ 250 175 50
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ 215 160 50
ΒΟΡΕΙΑ 160 160 50
BOX 900 x x

 

 • Οι πιο πάνω τιμές θα ισχύουν από τις 04/03/2016 μέχρι και τις 05/04/2016.
 • Με την ανανέωση/αγορά του εισιτήριου διαρκείας στα Premium, θα υπάρχει και δώρο voucher 40% για αγορές από την Green Boutique.

*Οι τιμές του μαθητικού και του παιδικού εισιτηρίου διαρκείας στα Premium, αφορούν μόνο ανανεώσεις.

Β΄ Περίοδος: Απριλίου και Μαΐου από τις 06/04/2016 – 04/06/2016

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ
PREMIUM 450 250* 100*
ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΤΩ 290 190 50
ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΝΩ 290 190 50
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ 250 170 50
ΒΟΡΕΙΑ 170 170 50
BOX 900 x x
 • Οι πιο πάνω τιμές θα ισχύουν από τις 06/04/2016 μέχρι τις 04/06/2016

* Οι τιμές του μαθητικού και του παιδικού εισιτηρίου διαρκείας στα Premium, αφορούν μόνο ανανεώσεις.

 

Γ΄ Περίοδος: Ιουνίου από τις 06/06/2016

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ
PREMIUM 450 250* 100*
ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΤΩ 315 205 50
ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΝΩ 315 205 50
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ 275 185 50
ΒΟΡΕΙΑ 190 190 50
BOX 900 x x
 • Οι πιο πάνω τιμές είναι οι τελικές για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-17 και θα ισχύουν από τις 06/06/2016.

* Οι τιμές του μαθητικού και του παιδικού εισιτηρίου διαρκείας στα Premium, αφορούν μόνο ανανεώσεις.

 

Διάθεση Εισιτηρίων Διαρκείας 2016-17

 • Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα αρχίσει την ερχόμενη Παρασκευή 04/03/2016.

 

 • Οι αγορές/ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνονται μέσω του Online Ticketing και από τα Εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – Primetel».

 

 • Θα προγραμματιστούν επισκέψεις συνεργείων για διάθεση εισιτηρίων διαρκείας και στις επαρχίες.

 

Ωράρια Εκδοτηρίων “ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel”

 

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: από τις 09:00 – 13:00 και 15:00 – 18:30

 

Τετάρτη και Σάββατο: 09:00 – 14:00

 

Κατηγορίες Εισιτηρίων Διαρκείας

 

 1. ΚΑΝΟΝΙΚΟ

Απαραίτητη η προσκόμιση της πολιτικής ταυτότητας.

 

 1. ΜΑΘΗΤΙΚΟ

Τα μαθητικά εισιτήρια θα εκδίδονται για μαθητές και στρατιώτες που έχουν γεννηθεί μετά την 31η Αυγούστου 1996. Μαθητικά εισιτήρια επίσης θα εκδίδονται και σε φοιτητές κάτω των 24 χρονών. Απαραίτητη η προσκόμιση της πολιτικής ταυτότητας και η φοιτητική ταυτότητα για τους φοιτητές. Δυνατότητα αποστολής του πιστοποιητικού μέσω φαξ στο 22377496.

 

 1. ΠΑΙΔΙΚΟ

Τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας θα εκδίδονται για παιδιά που έχουν γεννηθεί μετά την 31η Αυγούστου 2004. Απαραίτητη η προσκόμιση του πιστοποιητικού γέννησης ή της πολιτικής ταυτότητας για νέα εισιτήρια διαρκείας ή για εισιτήρια διαρκείας που πλέον δεν εμπίπτουν στην πιο πάνω χρονική περίοδο. Δυνατότητα αποστολής του πιστοποιητικού μέσω φαξ στο 22377496.

 

* Η παράδοση των καρτών θα ξεκινήσει μετά το τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς.

 

* Η έκδοση παιδικών και μαθητικών εισιτηρίων διαρκείας δεν είναι απεριόριστη. Ενδέχεται τα εισιτήρια διαρκείας που εμπίπτουν σε αυτές τις κατηγορίες να εξαντληθούν. Κατά συνέπεια, πιθανόν να μην υπάρχει διάθεση μεμονωμένων εισιτηρίων αγώνων για αυτές τις κατηγορίες, κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και κυπέλλου 2015-2016.

Autoremarketing

Bet on Alfa