ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΆνετη και σημαντική νίκη για την συνέχεια!

Άνετη και σημαντική νίκη για την συνέχεια!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε εύκολα  πριν από λίγο την ΕΝΠ στο Τάσος Μάρκου με 4-1 και πήρε  μια σημαντική νίκη για την συνέχεια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη σε όλο τον αγώνα και τελικό σκορ μιλά από μόνο του.

Bet on Alfa

Σκόρερ για την ομάδα μας ήταν  οι Ρούνιε, Μπαντιμπάνγκα, Σέρινταν και Κιρμ, ενώ για τους γηπεδούχους είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 ο Μπούκορατς. 

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε εναντίον της τον δυνατό αέρα στο Παραλίμνι, όμως κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα σε μικρό χρονικό διάστημα και να κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Στο 21 ο Ρουνιέ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μπαντιμπάγκα πέτυχε το 2-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στην συνέχεια η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε λίγα μέτρα στο Παραλίμνι τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και κατάφεραν να μειώσουν με 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν η κυρίαρχη του αγώνα και κατάφερε να πετύχει ακόμα δύο τέρματα με τους Σιέριταν και Κίρμ και να πάρει μια πολύ άνετη και σημαντική νίκη!

ΕΝΠ: Σαντίνι, Πιερέττης, Πάρπας, Βούκσεβιτς, Παπαδόπουλος, Μπόζοβιτς, Τουνκαρά (60΄ Μπασόφ), Βαλλιάνος, Μπούκορατς, Σαλάι (86΄ Γιωρκάτζιης), Βαν Ράσμπεκ (60΄ Κοσμά).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Καρλίτος, Χαφέζ, Ρόμαρικ, Ρούνιε, Οικονομίδης, Φυλακτού, Μπεμπέ, Μπαντιμπάνγκα (89΄ Κασμί), Εζέ (63΄ Κιρμ), Σέρινταν (87΄ Ρουσιάς).

Autoremarketing

Bet on Alfa