ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑπέφυγαν τις κάρτες όσοι ήταν στο όριο!

Απέφυγαν τις κάρτες όσοι ήταν στο όριο!

Οι 4 παίκτες που ήταν στο όριο απέφυγαν σήμερα να πάρουν κίτρινη και έτσι υπολογίζονται για το ματς με την Αέλ. Ράμος (7), Ρομαρίκ, Σέρινταν (5), Ρούνιε (3). 

Bet on Alfa

Σε αυτό το σημείο υπενθυμίζουμε και την οδηγία της ΚΟΠ για τις κάρτες:

Η ΚΟΠ  υπενθυμίζει την αλλαγή που είχε γίνει τον Ιούνιο του 2015 στον κανονισμό που αφορά τις κίτρινες κάρτες στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας.
Με την συμπλήρωση της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Cyta, (26 αγωνιστικές), όσες κίτρινες κάρτες έχουν δεχθεί οι ποδοσφαιριστές θα διαγράφονται και θα ξεκινούν τη Β’ Φάση του Πρωταθλήματος από μηδενική βάση.
Ποδοσφαιριστής ο οποίος παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα σε διαφορετικούς αγώνες, σε αγώνα του Πρωταθλήματος Cyta στη Β’ Φάση αποβάλλεται από τον επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης, ως ακολούθως:
*Με την συμπλήρωση των πρώτων δύο παρατηρήσεων θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.
*Με την συμπλήρωση συνολικά τεσσάρων παρατηρήσεων θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.
*Με την συμπλήρωση συνολικά έξι παρατηρήσεων θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.
*Μετά την συμπλήρωση συνολικά έξι παρατηρήσεων, για κάθε επόμενη παρατήρηση θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.
Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση που υπάρχει ποινή από κίτρινες κάρτες με το τέλος της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Cyta, η ποινή θα εκτίεται στον αμέσως επόμενο αγώνα της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος.
Autoremarketing

Bet on Alfa